Overzicht zondag 2e klasse I: Belangrijke zege voor Sellingen, Musselkanaal en HOVC onderuit tegen titelkandidaten

Sellingen boekte een belangrijke overwinning, Musselkanaal en HOVC verloren.

Foto Sellingen, een belangrijke  2-1 zege voor de geel-zwarten tegen concurrent Forward.

Sellingen – GSAVV Forward: 2-1

In de strijd tegen degradatie en nacompetitievoetbal heeft Sellingen uitstekende zaken gedaan door met 2-1 te winnen van concurrent Forward. In eigen huis kwam Sellingen halverwege de eerste helft op voorsprong via Bjorn de Roo, wat tevens de ruststand bleek. In de tweede helft verdubbelde Arjan Heeres de marge, waarna Max Oogink nog voor een spannende slotfase zorgde. Sellingen hield stand en trok de overwinning over de streep. De gasten eindigden de wedstrijd nog met tien man na twee keer geel voor Jens Louwenaar.

HOVC – Roden: 1-2

HOVC heeft niet weten te stunten tegen koploper Roden. De rode lantaarndrager maakte het de koploper wel knap lastig, maar het leed uiteindelijk wel een nipte 1-2 nederlaag. Nick ter Arkel maakte beide doelpunten voor de koploper, William Hoogkamp scoorde namens de thuisploeg. Door de nederlaag is het doek bijna gevallen voor HOVC, dat nu een achterstand heeft van negen punten op nummer elf Musselkanaal. De fusieclub heeft nog vier wedstrijden om een wonder te verrichten.

Foto’s Rianne van der Laan: HOVC – Roden

Rolder Boys – Musselkanaal: 5-3

Musselkanaal moet ook nog vrezen voor degradatie, want het heeft slechts een voorsprong van twee punten op nummer twaalf Stadspark. De concurrent verloor van Oldeholtpade, maar Musselkanaal verloor zelf ook met 5-3 op bezoek bij runner-up Rolder Boys. In een doelpuntrijke wedstrijd scoorde Niels Becker twee keer voor de gasten, Rolf Kayser maakte de andere treffer. Streekgenoten Sellingen en Stadskanaal wonnen wel, waardoor Musselkanaal nu een achterstand heeft van vijf punten op de veilige achtste plaats.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 in nuttige wedstrijd ruim langs Gieterveen

In opmaat naar het nieuwe seizoen heeft Jordi Nijgh vijf wedstrijden om zijn nieuwe club ...

Pekelder Boys wint thuis van Valther Boys

Pekelder Boys scoorde in de tweede helft binnen tien minuten drie keer en legde ...

Overzicht zondag 4e klasse C: Heiligerlee grijpt koppositie

Heiligerlee blijft aan de winnende hand, Gieterveen blijft moeizaam draaien.