Titan speelt gelijk tegen ASVB en grijpt naast periodetitel

Titan en ASVB hielden elkaar in evenwicht.

Eindelijk kon de wedstrijd die de beslissing moest brengen in de eerste (!) periode gespeeld worden. Na meerdere afgelastingen, waaronder die van 1 april toen Titan al met de bus gearriveerd was, werd er nu dus wel gespeeld. Titan kon de eerste periode winnen door met drie doelpunten verschil te winnen van ASVB. Na tien minuten leek dit realistisch nadat Titan een 0-2 voorsprong nam, maar de rood-witten wisten dit niet vast te houden. Eindstand: 2-2.

Titan schiet uit startblokken tegen ASVB

Titan schoot uit de startblokken deze middag. Via de gretig spelende Klaas Anne Postmus werd al snel de 0-1 ingeleid. Zijn voorzet werd niet goed verwerkt door doelman Zuidema. Roy Super was er als de kippen bij om te profiteren: 0-1. Enkele minuten later bracht Patrick Luiten de marge op twee. Hij werd de diepte ingestuurd en passeerde de doelman handig: 0-2. ASVB leek hierna beter bij de les en groeide in de wedstrijd. Nadat de thuisploeg al meerdere malen gevaarlijk was geworden uit spelhervattingen was het vlak voor rust wel raak. Een indraaiende vrije trap werd niet goed verwerkt en Jasper Huls schoot de afgeslagen bal binnen: 1-2.

ASVB langszij tegen Titan

Direct na de rust kreeg ASVB een grote kans om langszij te komen, maar Duncan Behling stuitte op doelman Poede. ASVB voetbalde makkelijker in de tweede helft en Titan werd slechts af en toe nog gevaarlijk via Julian Bruining, maar uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Een kopbal van Klaas Anne Postmus had de wedstrijd kunnen beslissen, maar zijn inzet ging rakelings naast. ASVB drong aan en scoorde uiteindelijk ook de gelijkmaker. Een vrije trap van twintig meter schoot Roy ter Veer binnen: 2-2. Toen Titan tien minuten voor het einde met tien man verder moest na de tweede gele kaart van Dennis Katoen was het overleven voor de bezoekers. Het gelijkspel werd over de streep getrokken. Het blijft spannend tot het einde in deze competitie zowel naar boven toe als naar onderen. Aanstaande zondag speelt Titan thuis tegen Groninger Boys.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys schrijft punt bij

Onstwedder Boys heeft na een 1-1 gelijkspel tegen DVC Appingedam een punt bij kunnen ...

GKC boekt belangrijke zege tegen Witteveense Boys ’87

GKC deed goede zaken met de zege op Witteveense Boys '87 en doet nog ...

Gieterveen onderuit in Bovenkarspel

Gieterveen verloor haar eerste oefenduel in de voorbereiding van KGB.