Een blik op de voorbereiding van de ploegen in en rond de Kanaalstreek.

Foto, VV SETA komt komend seizoen weer uit in de standaardklasse en speelde dinsdagavond zijn eerste wedstrijd van het seizoen. 

De amateurclubs zijn volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Hoewel veel teams door de zomervakantie nog niet compleet zijn rolt de bal wel weer op de velden. Ook dinsdag kamen weer de nodige teams in actie. We broez’n dan ook even deur de Kanaalstreek heen om een blik op een aantal wedstrijden te werpen.

SETA speelt eerste oefenwedstrijd, Buinerveen fors onderuit

Het voortbestaan van SETA leek vorig seizoen nog aan een zijden draadje te hangen, maar intussen is de club uit Musselkanaal weer springlevend. Komend seizoen komt SETA dan ook gewoon weer uit in de standaardklasse. Dinsdagavond speelde het zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding. Er werd met 4-0 verloren van FVV, maar desondanks stapten de spelers met opgeheven hoofd van het veld. Of Buinerveen dat ook deed is maar de vraag, het leed een forse 6-0 nederlaag tegen Wedde. Rico van Heumen scoorde vier van de zes treffers. Die cijfers stonden ook op het scorebord bij de wedstrijd tussen Heiligerlee en VVS Oostwold.

SPW onderuit, SJS gelijk

Ook SPW slikte een nederlaag, op bezoek bij HSC werd er met 3-1 verloren. Jelmer Jasken scoorde het enige doelpunt voor de Knoalsters. Westerlee bleef steken op een 3-3 gelijkspel tegen Yde de Punt en ook SJS speelde gelijk. Op bezoek bij VAKO werd het 2-2. Een zevenklapper was er voor CEC, dat met 1-7 te sterk bleek voor NWVV.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jeroen Drenth houdt Musselkanaal in leven

Afgelopen weekend stond voor Musselkanaal de belangrijke wedstrijd tegen Zuidwolde op het programma. Op een zonovergoten ...

Gasselternijveen verslaat PJC

Gasselternijveen won van PJC en blijft in de race voor nacompetitie.