‘Golden oldies’ Mussel laten geen spaan heel van SETA

Mussel won met dubbele cijfers van SETA en is goede gestart aan de bekercampagne.

Mussel heeft zijn eerste bekerwedstrijd tegen SETA in een glansrijke 0-11 overwinning omgezet. Bij rust was het al 0-5 voor Mussel, dat in de tweede helft zelfs de dubbele cijfers aantikte. Beide ploegen treffen elkaar straks ook nog in de competitie.

Mussel met dubbele cijfers langs SETA

SETA speelde afgelopen week haar eerste oefenwedstrijd tegen FVV en moest nu weer voor het echte werk aantreden tegen Mussel. De ploeg uit Musselkanaal trok zich vorig seizoen nog terug uit de standaardklasse, maar is dit seizoen gewoon weer terug. Hoewel de nederlaag tegen Mussel erg groot was zal men toch ook vooral blij zijn dat men dit seizoen weer terug is en kan bouwen aan de toekomst.

Buurman en Stuut nemen Mussel bij de hand

Mussel speelde al twee behoorlijke oefenwedstrijden en hoopt dit seizoen met een paar ‘golden oldies’ een rol van betekenis te kunnen spelen in de zaterdag 5e klasse F. Daarvan is Gydo Buurman er een, die de kicksen weer heeft aangetrokken en liet zien direct belangrijk te zijn. Buurman, die ook een verleden heeft bij Valthermond, liet zich gelden met drie doelpunten. Een andere ervaren rot zette zichzelf ook op het scorebord. Tijmen Stuut vond tweemaal het net. Met ook nog goals van Robert Boels, Erwin Wijnholds, Lars Moorlag, Matthijs Fehrmann, Jesse Veldhuis en Paul Hidding werden voor Mussel de dubbele cijfers bereikt. Een goede start voor Mussel, waar de verwachtingen ongetwijfeld hooggespannen zullen zijn voor de rest van het seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen verrast Valthermond in mondenderby

Lang werd er uitgekeken naar de derby Valthermond tegen Nieuw Buinen. Een echte derby ...

NWVV strijdend ten onder

Voor het eerst sinds 4 oktober 2014 (!) heeft NWVV weer eens een nederlaag ...

Sellingen laat geen spaan heel van PJC

Sellingen won met ruime cijfers van PJC en is nog steeds ongeslagen.