Overzicht van de wedstrijden die zijn gespeelde in de zondag 5e klasse C.

Foto Regina Korf, VV Alteveer weet eindelijk weer wat winnen is, het wint thuis van PJC en maakt daarmee een eind aan een lange reeks zonder overwinningen. 

Alteveer – PJC: 3-2

Trainer Willie Sagel heeft eindelijk zijn eerste officiële competitiezege weten te boeken met Alteveer. Waar de geelzwarten vorig jaar 0 punten uit 22 wedstrijden haalden, daar was het dit seizoen op de openingsspeeldag direct raak. Al leek het daar in eerste instantie nog niet op. De gasten, die af zijn gedaald naar de 5e klasse stonden bij rust met 0-2 voor via twee goals van Tom van der Schuur. Na de pauze wist Alteveer de achterstand echter om te buigen en kwam het via Marijn Roelfsema en Luc Buter langszij. In de slotfase gebeurde er nog veel en sloeg Alteveer uiteindelijk in de 83e minuut toe via Jansko. De 2-3 werd over de streep getrokken door het tiental van Alteveer, waar Thijs Visscher twee keer een gele kaart had ontvangen. Ook PJC eindigde het duel met tien man na een rode kaart voor Jesper van der Schuur.

Bareveld – Bellingwolde: 1-3

Een andere degradant, Bareveld begon ook niet al te sterk en verloor op eigen veld met 1-3 van Bellingwolde. Arnold Schuitema zette de thuisploeg nog wel op voorsprong, maar Moos Bakker en Martin Ras draaiden dat voor rust nog om. In de tweede helft werd het duel uiteindelijk in de slotminuten beslist.

Usquert – Wedde: 6-1

Ook Wedde kende niet de gewenste start. De gasten gingen hard onderuit op bezoek bij Usquert. De thuisploeg bleek een maatje te groot voor Wedde en had in Papis Sango de grote man. De aanvaller nam de helft van de productie voor zijn rekening. Wedde scoorde deze middag wel via Ezra Abbas, maar moest uiteindelijk een forse 6-1 nederlaag slikken.

Farmsum – Pekelder Boys: 6-1

Dezelfde cijfers stonden op het scorebord bij Farmsum tegen Pekelder Boys. De bezoekers kenden een rampzalige start van het seizoen en gingen er hard af met 6-1. Bovendien liep Pekelder Boys ook nog eens twee rode kaarten op, waardoor men het duel eindigde met negen man.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren! 

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!

Ik doneer een fustje bier! Klik hier om een fustje bier te doneren!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC doet uitstekende zaken met overwinning op Gieten

HOC deed uitstekende zaken met de overwinning op Gieten en steeg naar de tweede ...

Nieuw-Balinge drukt Mussel verder in de degradatiezorgen

Mussel verloor het belangrijke duel van Nieuw-Balinge, maar had er bijna nog een punt ...

Veelerveen op kampioenskoers na nieuwe overwinning tegen Alteveer

Veelerveen boekte alweer de veertiende zege op rij, ook Alteveer kon de koploper niet ...