Overzicht zaterdag 4e klasse F: SJS hard onderuit, Onstwedder Boys wint derby

Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zaterdag 4e klasse F.

SJS – Fit Boys: 0-5

SJS heeft in eigen huis een gevoelige 0-5 nederlaag geleden tegen Fit Boys. De Knoalsters hadden de hoop zaterdag weer bij de top van de ranglijst aan te kunnen sluiten, maar bivakkeren voorlopig in de onderste regionen. SJS zal zich volgende week moeten zien te herpakken tegen Damacota, dat ook nog maar een overwinning boekte.

Onstwedder Boys – Damacota: 2-0

Damacota leed ook een nederlaag en verloor op bezoek bij Onstwedder Boys. Had het vizier van de voorwaartsen in de tweede helft op scherp gestaan bij de Pekelders, dan had er wel degelijk een resultaat ingezeten. Onstwedde-doelman Rein Koudstaal bleek echter niet te passeren en zag zijn teamgenoten Mart Wilzing en Anne Wilzing tot scoren komen. Door de 2-0 zege blijft Onstwedde bovenin meedraaien.

CEC – SCN: 3-1

Promovendus CEC won wederom en versloeg in eigen huis SCN. Het werd 3-1 door doelpunten van Dani Jansen, Twan Haitel en Tomas Been. Door de winst heeft CEC nog altijd de volle buit na vier wedstrijden en gaat het ongeslagen aan kop in 4F.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!