Titan promoveert naar 3e klasse na overwinning op Wijster

Titan verzekerde zich van promotie naar de derde klasse met de overwinning op Wijster.

Na een afwezigheid van vijf jaar keert Titan terug in de derde klasse. Op bezoek bij Wijster wisten de mannen van Martin Koppenol promotie veilig te stellen. Titan kwam nog wel op een achterstand, maar wist dat vrij snel om te buigen en won uiteindelijk overtuigend met 1-4.

De bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd en konden al vroeg in de wedstrijd de leiding nemen. Eerst werden de gasten al gevaarlijk via Jos Smidt en even later bracht diezelfde Smidt Tom Rengers in stelling, maar beide zonder succes. Wijster daarentegen was bij het eerste doelgevaar direct trefzeker. Via een vlotte combinatie werd Ronald Ipema in stelling gebracht op de rand van het strafschopgebied en hij schoot de openingstreffer tegen de touwen: 1-0.

Achterstand van korte duur

De achterstand was van korte duur aangezien Harm Jan Moesker de stand al snel weer in evenwicht bracht. Moesker was het eindstation van een vlot lopende aanval en de spits bracht de bezoekers weer op gelijke hoogte. Diezelfde Moesker bracht de rood-witten even later ook aan de leiding. Jos Smidt werd de diepte in gestuurd door Tom Rengers en Smidt werd hard neergehaald in het strafschopgebied. Moesker schoot de strafschop feilloos raak: 1-2.

Promotie zeker, volgende week kampioenschap

Na de rust wist Titan de wedstrijd al redelijk snel in het slot te gooien via Jos Smidt. Hij passeerde twee tegenstanders en schoof de bal in de verre hoek: 1-3. Even later maakte Rick Hendriks ook nog de 1-4. Hij werd op maat bediend door Jos Smidt en Hendriks gooide de wedstrijd definitief in het slot. Met de overwinning is Titan verzekerd van de tweede plaats en daardoor ook van promotie naar de derde klasse. Volgende week kunnen de rood-witten het kampioenschap veilig stellen als de nummer twee, op basis van verliespunten, Gasselternijveen op bezoek komt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten walst over Valther Boys heen

Gieten was veel te sterk voor Valther Boys en won met dubbele cijfers.

Overzicht zondag 3e klasse D: Nieuw Buinen proeft eindelijk weer eens zoet der overwinningen

Nieuw Buinen boekte eindelijk weer eens een overwinning. Gasselternijveen pakte een punt, terwijl FC ...