Overzicht van de gespeelde competitiewedstrijden in de zondag 3e klasse O.

Foto Stoffer Bakker, Joop Gall beleeft een beroerde start met Stadskanaal dat na vijf duels met drie punten laatste staat in de zondag 3e klasse O.

Musselkanaal – SC Stadspark: 2-1

Voor Musselkanaal kan het momenteel maar niet op in de zondag 3e klasse O. De ploeg van trainer Otto Halmingh boekte alweer zijn vijfde overwinning op rij. In eigen huis werd ook SC Stadspark verslagen. Na de eerste 45 minuten stond Musselkanaal op voorsprong, nadat Demy te Velde de score had geopend na een half uur spelen. Die voorsprong werd snel na rust tenietgedaan door Patrick Albers. Met nog een klein half uur op de klok kwam Musselkanaal opnieuw op voorsprong door Niels Becker. Het bleef vervolgens nog spannend tot de laatste minuut, maar gescoord werd er niet meer. Met vijftien uit vijf is Musselkanaal voorlopig nog altijd foutloos.

SVZ – Stadskanaal: 3-1

De naaste belager van Musselkanaal is momenteel SVZ. Dat staat op de tweede plek op de ranglijst met dertien punten uit vijf wedstrijden. De ploeg uit Zeijen verloor in de voorbereiding nog van de Knoalsters, maar was nu in eigen huis te sterk. Stadskanaal begon nog wel aardig aan het duel en kwam aan de leiding via Wessel Klijnstra. Op slag van rust kwam de thuisploeg echter langszij en ging men met een gelijke stand aan de thee. Na rust keek Stadskanaal al snel tegen een 2-1 achterstand aan. In blessuretijd werd het duel definitief beslist door Patrick de Vries: 3-1.

FC Ter Apel ’96 – ASVB: 4-2

FC Ter Apel ’96 boekte weer eens een overwinning. In eigen huis won het met 4-2 van ASVB, waardoor het weer in de middenmoot is te vinden in 3O. Dankzij twee treffers van Leroy Veen leidde Ter Apel met 2-1 bij rust, waarbij Angelo Cecilia voor de bezoekers had gescoord. Na rust liep Ter Apel verder uit via Daniel Manning en Robin Haan. Duncan Behling scoorde nog voor ASVB, maar de Witte Muizen keerden met een nederlaag huiswaarts. Ter Apel is door de winst over ASVB heen gewipt op de ranglijst.

Siddeburen – Gieten: 1-3

Gieten heeft de laatste plaats op de ranglijst overgedaan aan Stadskanaal. De Gietenaren pakten vorige week in de slotminuut het eerste punt tegen Ter Apel en boekten nu de eerste overwinning van het seizoen op bezoek bij Siddeburen. De promovendus werd met 1-3 verslagen, waardoor Gieten nu tiende staat met vier punten uit vijf wedstrijden.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!