Terug in de tijd: SPW probleemloos naar de vierde klasse!

Met een simpele en grote overwinning op Bedum promoveerde SPW naar de vierde klasse.

Wanneer er nog sprake was van enige twijfel of SPW genoeg zou hebben aan een 4-0 voorsprong, dan maakte Chris Reijke hier hoogstpersoonlijk een einde aan. De middenvelder van de Knoalsters was vandaag de beste man op het veld: al in de tweede minuut mocht Reijke een afgeslagen corner tegen de touwen jagen, om vervolgens in het eerste half uur nog twee keer te scoren.

Scorende keeper
De treffers van Reijke bleken de opmaat voor een inmaakpartij (7-1), waarbij Bedum nog wel een eretreffer mocht maken. Het leukste moment van de wedstrijd deed zich op slag van rust voor. Nadat Rodan Farrell voor de 4-0 had gezorgd, werd een overtreding op Jelmer Valk met een strafschop bestraft. Doelman Jeffrey de Jonge stak op verzoek van zijn teamgenoten het veld over om de bal onberispelijk tegen de touwen te jagen. Het betekende de 5-0 ruststand.

Ongeslagen
In de tweede helft zakte het spelniveau ver weg: SPW hoefde niet en Bedum kon niet. Via een fraaie kopbal van Evan de Hoop en een bekeken schuiver van Rodan Farrell maakte SPW de zevenklapper compleet. Tussen de twee laatste goals door, mocht Mark Kruizinga Bedums eretreffer maken. Zo werd al vroeg in de wedstrijd duidelijk dat SPW na een seizoen waarin het ongeslagen bleef, de stap naar de vierde klasse maakt: loon naar werken, heet dat!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger voorkomt directe degradatie

Dankzij een knappe 3-0 overwinning op het hoog geklasseerde SCD heeft Borger zich verzekerd ...

Musselkanaal laat Ter Apel ’96 kansloos

Ter Apel ’96 en Musselkanaal speelden afgelopen weekend de zoveelste Kanaalstreek-derby in de derde¬†klasse ...