Fotoverslag: SC Stadskanaal kampioen

SC StadskanaalDoor zelf te winnen én het puntverlies van de enig overgebleven concurrent Gieten is SC Stadskanaal kampioen geworden. Doelpuntmakers in de wedstrijd tegen Schoonebeek waren Tristan Rotman, Robert Oosting, Rodney Romney en Jeffrey Bakker. Overigens kenden de Knoalsters enige moeite met de tegenstander van zondag, want Mart Berends maakte halverwege de eerste helft de verrassende 1-0. Nog voor rust stelden de blauwhemden orde op zaken door twee keer te scoren. In de laatste tien minuten werd het verschil in kwaliteit ook in de stand tot uiting gebracht, waarna het kampioenschap gevierd kon worden.

Dankzij Stoffer Bakker kunnen wij onderstaand fotoverslag presenteren. En het bleef nog lang onrustig in Stadskanaal…