Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Kerst gietenHet einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het Kerstzaalvoetbaltoernooi. In 2015 (en 2016) zal in sporthal ‘De Goorns’ de 34e editie van het toernooi worden afgewerkt. De eerste ronde bestond uit zes speeldagen, waarop per poule vijf ploegen in actie kwamen. De eerste twee van iedere poule plaatsten zich voor de halve finales, net als de drie beste nummers drie. De komende dagen staan in het teken van de halve finales.

Tijdens de tweede halve finale kwam TEVV in actie. Helaas voor de Mondkers bleek de halve finale het eindstation: in de laatste wedstrijd van de avond had men af moeten rekenen met Annen, maar bleef men op een 0-0 steken. Met dit resultaat sloot TEVV af met 7 punten, één minder dan Annen en drie minder dan poulewinnaar Hoogezand. Deze twee ploegen plaatsten zich dus voor de finale, die op zaterdag 2 januari gespeeld wordt.

Behalve Annen en Hoogezand plaatsten ook de zaterdagtak van Zuidlaren en WVV zich voor de finale. Topscorers in de eerste halve finale waren Jelmer Polman (VAKO), Joost Siemens en Marcel Smit (beiden WVV) met vier treffers. In de tweede halve finale werd Jan Jaap Wever (TEVV) topscorer van de avond: vijf treffers. Tijdens de derde halve finale (30/12) komt het organiserende Gieten in actie tegen Weerdinge, ZNC, SVZ en LTC. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Scheidsrechtersvereniging gaat opleidingen verzorgen

Scheidsrechtersvereniging Hondsrug Zuid Oost Drenthe (HZOD) start deze maand op diverse plaatsen in de ...

Valthermond baas in eigen huis

Woensdag 7 september 2016 was het moment daar voor v.v. Valthermond. Met het ondertekenen ...

Competitie-indeling 2019/2020: Zondag 3e klasse B

Een voornamelijk Gronings georiënteerde 3e klasse voor Gieten.