JVV pakt punt bij Borgercompagnie

JVV-GNVNa de winst van vorige week op THOS heeft JVV tegen Borgercompagnie weer een puntje bij kunnen schrijven. Vooraf zou trainer Johan Schoenmaker hiervoor getekend hebben, maar dit hadden er misschien wel drie moeten zijn. Na een 2-0 achterstand kwamen de bezoekers namelijk op 2-3 en hadden zij kansen om dit in de tweede helft af te maken. Helaas lukte dit niet en maakte Borgercompagnie alsnog gelijk: 3-3. 

JVV recht de rug
De tactiek van deze middag was vooraf goed doorgenomen en de spelers pakten dit ook goed op. Echter konden zij niet voorkomen dat Borgercompagnie op 1-0 kwam en even later stond het door een keepersfout ook al 2-0. JVV rechtte vervolgens de rug en zij konden profiteren van matig verdedigen van de thuisploeg. Zo gingen zij door twee doelpunten van Dennis de Roo en één van Christian Schutte alsnog met een 2-3 voorsprong de rust in. 

Op slot
Na de rust had JVV de boel op slot moeten gooien en moeten scoren uit één van de goed uitgespeelde kansen. Dennis de Roo en Roy Brons lieten deze helaas onbenut en in plaats van de score uit te breiden viel de goal aan de andere kant. Zo eindigde het duel in 3-3 en uiteindelijk kan Schoenmaker wel leven met dit gelijkspel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel verrast Veenhuizen

Afgelopen weekend bewees S.V. Mussel haar streekgenoten Onstwedder Boys en Borger een geweldige dienst ...

Onstwedder Boys houdt stand in Veenhuizen

Vierdeklasser Onstwedder Boys ging met een duidelijke opdracht naar Veenhuizen: niet verliezen. Want na ...

Bareveld wint in doelpuntrijk duel van Buinen

Negen doelpunten, Bareveld maakt er eentje meer dan Buinen en dat was genoeg voor ...