Titan loopt schade op tegen Protos

In de strijd om het kampioenschap in de vierde klasse D heeft Titan schade opgelopen. De Nieuw-Weerdingers gingen op bezoek bij Protos met 4-1 onderuit. Door dit resultaat schuiven de bovenste zes ploegen nog verder naar elkaar toe.

Beroerde start

Titan kende in Steenwijksmoer een beroerde start, want al in de eerste minuut maakte Protos de openingstreffer. Via Marko Mihalj kwamen de rood-witten echter terug in de wedstrijd. Maar ook die vreugde was van korte duur, want al snel zorgde Robin Soppe voor de 2-1. Nog één keer richtte Titan zich op, maar de gelijkmaker werd vanwege vermeend buitenspel geannuleerd.

Zetel

Kort voor de rust kwam Protos in een zetel toen Michel Overweg vanaf de strafschopstip de derde Protos-treffer van de middag mocht maken. In het tweede bedrijf kabbelde de wedstrijd voort en wist alleen Michel Overweg nog voor iets van spektakel te zorgen: de aanvaller van de thuisploeg maakte zijn tweede van de middag en zette daarmee de 4-1 eindstand op het scorebord.