Bryan Boels: “Mussel stapt zaterdag als winnaar van het veld af tegen VCG.”

Bryan Boels heeft er vertrouwen in dat Mussel de topper tegen VCG gaat winnen.

SV Mussel is momenteel hard op weg richting promotie naar de vierde klasse. Al jaren smachten de roodhemden hiernaar en volgens Bryan Boels is de tijd rijp om dit seizoen ook daadwerkelijk te zetten. Met de wedstijd tegen runner-up VCG uit Geesbrug in het vooruitzicht wil Mussel direct de daad bij het woord voegen.

Boels wisselde de afgelopen jaren de eerste selectie van SJS af met die Mussel. Bij laatstgenoemde is Boels één van de sterkhouders en drijvende kracht achter het succes. ‘’Ik probeer iedereen te motiveren en aan te sporen om steeds maar door te gaan, te blijven strijden. Daarnaast probeer ik mijn aandeel te leveren door goals te maken, iets wat tot nu toe redelijk lijkt te lukken (zeven goals, red.).’’

Voetballend de sterkste

Momenteel bezet Mussel de eerste plaats in de welbekende vijfde klasse F. Deze klassering is geen verrassing voor Boels. ‘’We staan er goed voor. Met een marge van 3 punten op VCG heeft Mussel de meeste kans om dit seizoen af te sluiten als nummer één. Naar mijn mening is dat in deze competitie ook een realistisch beeld. Voetballend zijn we sterker dan onze tegenstanders. Nu moeten we dat om gaan zetten in het kampioenschap. Onze kracht is het doorzettingsvermogen. Ondanks dat we in dit seizoen een paar keer op achterstand kwamen, zijn we toch door blijven gaan en zijn we blijven winnen. Daarnaast is de sfeer in de groep prettig. Altijd optimistisch, maar we kunnen elkaar ook bij de les houden.’’

Kaarten geschud

In de meeste competities moeten de beslissingen nog vallen, maar in 5F lijken de kaarten wel geschud. “De verhoudingen in deze competitie lopen redelijk uiteen. Ik denk dat het qua kampioenschap duidelijk is dat het tussen VCG en SV Mussel gaat, waarbij SV Mussel op dit moment een zeer gunstige positie geniet. Daarnaast is er een subtop met NWVV, NKVV en VVAK die zullen strijden om de overgebleven perioden om zo een stap omhoog te kunnen zetten.’’

Aanstaande zaterdag staat dus de belangrijke uitwedstrijd tegen VCG op het programma. Deze ploeg bracht Mussel eerder dit seizoen de enige nederlaag toe. Volgens de 26-jarige middenvelder zijn er voldoende redenen waarom ‘de SV’ deze keer wel als winnaars van het veld stappen. “De vorige wedstrijd die we tegen VCG gespeeld hebben, was niet onze beste wedstrijd. Daarbij was het VCG dat veelal op de counter loerde en naar ons inziens niet de best voetballende ploeg van de competitie is.

Muur van de Kanaalstreek

Echter, ze hebben wel veel individuele kwaliteiten die resulteren in een groot aantal goals van verschillende spelers. Positieve noot voor SV Mussel is dat wij op dit moment nog aan kop gaan in de “Muur van de Kanaalstreek”, dus kunnen bouwen op goede verdedigers. Vooruitkijkend op komend weekeinde verwacht ik een beladen wedstrijd die in het voordeel van SV Mussel zal vallen. Een makkelijke middag zal het niet worden, maar de strijd en gedrevenheid na de vorige wedstrijd is er zeker. 1-2 voor SV Mussel!’’

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC heeft geen kind aan Zandpol

Na de overwinning van vorige week op concurrent Gieterveen gaat HOC fier aan kop ...

Terug in de tijd: Kopsterk Titan bijna tweedeklasser

Titan verschafte zich een goede uitgangspositie in het eerste duel met Zuidwolde.

Valthermond steelt zege bij Actief

Fraai was het allemaal niet wat de acteurs het publiek in Paterswolde voorschotelden. Zeker, ...