EEC boekte een nipte 1-2 zege bij JVV.

EEC heeft na vijf wedstrijden zonder winstpartij eindelijk weer eens weten te winnen. Het versloeg Kanaalstreekgenoot JVV met 1-2. Alle treffers vielen in de tweede helft, waarin JVV met tien man speelde. EEC heeft door de zege weer aansluiting gevonden met de onderkant van de middenmoot, terwijl JVV op de voorlaatste plaats blijft staan in de zondag 5e klasse E.

Tot aan de pauze werd er door beide ploegen niet gescoord, maar viel er wel een rode kaart te noteren. Roy Brons werd met rood van het veld gestuurd, waardoor JVV de gehele tweede helft met tien man moest zien door te komen.

EEC profiteerde vlot na rust van de overtalsituatie en kwam al snel op voorsprong via Remco Huizing. Het tiental van JVV wist echter knap terug te komen tot 1-1, maar kon dit gelijke spel niet vast houden. Bart Rietveld zorgde uiteindelijk met de 1-2 ervoor dat de punten richting Ees gingen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal in de gevarenzone

De ontmoeting tussen SC Stadskanaal en Bargeres was er één tussen twee ploegen die ...

Allerlaatste doelpunt Valther Boys: 3-5 winst op GKC

Valther Boys speelde zondag haar allerlaatste wedstrijd. De club gaat fuseren met HOC. Het ...

Gieterveen in hectisch duel langs Westerwolde

Gieterveen heeft vanmiddag een hele belangrijke overwinning geboekt op concurrent en Kanaalstreek-genoot Westerwolde. In ...