NWVV verliest in doelpuntenfestijn van VCG

NWVV verloor in een doelpuntrijk duel van VCG.

NWVV heeft in een waar doelpuntenfestijn de topper tegen nummer twee VCG verloren. Voor rust vielen er al zeven goals te noteren met als gevolg een 4-3 ruststand. Na rust scoorden beiden nog een keer en eindigde het treffen in 5-4.

VCG kwam al vroeg aan de leiding dankzij een eigen doelpunt, maar al snel stond het ook alweer 1-1 via Roy Super. De gasten namen daarna de leiding door een doelpunt van Orlando Uiterwerf, maar nu kwam de thuisploeg langszij via Levi Dekker. Sander van Veen en Erwin Door zorgden voor de 3-2 en 4-2, waarna NWVV voor rust de marge verkleinde naar 4-3.

Na rust bracht Orlando Uiterwerf de ploegen weer in evenwicht met 4-4, maar uiteindelijk werd Remon Benjamins namens VCG het goudhaantje door de 5-4 te scoren. Door de nederlaag kan NWVV de kansen op een hoge klassering wel vergeten.