FC Ter Apel ’96 wint van Sleen

FC Ter Apel ’96 kende niet al teveel moeite met Sleen en blijft mee doen om de titel in de zondag 3e klasse C.

FC Ter Apel ’96 heeft de wedstrijd tegen hekkensluiter Sleen met 4-2 gewonnen. In een niet al te hoogstaande wedstrijd legde Ter Apel de basis voor de overwinning in de eerste helft. In de tweede helft liet het na om verder uit te lopen na een grotere zege. Door de zege blijft Ter Apel meedoen in de titelstrijd in de zondag 3e klasse C.

Voor Ter Apel-trainer Feijen was het een weerzien met zijn oude club en dorpsgenoten. Feijen zag de bezoekers brutaal aan de wedstrijd starten en Sleen was in de beginfase zelfs de betere ploeg. Na een klein kwartier spelen kwamen de gasten dan ook niet geheel onverdiend aan de leiding. Dekker liet doelman Bodde kansloos met een kopbal uit een voorzet.

Regie

De thuisploeg moest dus op jacht naar de gelijkmaker en die kwam er ook. Patrick Bults schoot de bal of fantastische wijze binnen vanaf een meter of dertig: 1-1. Daarna nam Ter Apel de regie over en kwam het ook op een 2-1 voorsprong. Emiel Seigers bediende Arjan Heeres op maat, die de trekker mocht overhalen. Even later was het weer Seigers, die het voorwerk deed. Ditmaal voor Schoonbeek, de spits die de goalie omspeelde en de 3-1 liet aantekenen. Met die tussenstand zochten beide elftallen de kleedkamers op.

Spelpeil

Direct na rust werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid, nadat Arjen Heidekamp er 4-1 van maakte. Met nog dik veertig minuten op de klok zou er wel een grotere uitslag in kunnen hebben zitten, maar dat kwam er niet meer van voor de thuisploeg. Het spelpeil zakte ver weg en het was Sleen dat zelfs nog wat terug wist te doen. Goeree bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-2, waardoor Ter Apel uiteindelijk wel weer eens drie punten kon bijschrijven.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veerkrachtig Gasselternijveen verslaat EEC

Gasselternijveen heeft tegen Kanaalstreek-genoot EEC de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Tot twee ...

Vervelende primeur voor Gieterveen

Gieterveen heeft in haar tiende wedstrijd van het seizoen haar eerste verliespartij geleden. Hiermee heeft het de ...

Koen Hateboer goud waard voor winnend Nieuw Buinen

Voor Nieuw Buinen stond in de eerste wedstrijd na de winterstop direct een kraker ...