Sellingen start competitie met overwinning op SVV ’04

Een prima start voor Sellingen, dat drie punten overhield aan het bezoek bij SVV ’04.

Sellingen is de competitie uitstekend gestart met een 0-3 overwinning op SVV ’04. De Sellingers sloegen binnen vijf minuten voor de pauze twee keer toe en trokken daarmee de wedstrijd naar zich toe. Bjorn de Roo opende de score namens de bezoekers, waarna Ian de Vrieze op slag van rust de marge verdubbelde. De comfortabele 0-2 voorsprong werd na de pauze niet meer weggegeven door Sellingen, dat na rust nogmaals wist te scoren. De Vrieze bepaalde met zijn tweede treffer van de middag de eindstand op 0-3 en bezorgde Sellingen zo de eerste driepunter van de competitie.