FC Ter Apel ’96 trakteert Bellingwolde op zevenklapper

FC Ter Apel ’96 was een maatje te groot voor Bellingwolde en kwam tot een echte zevenklapper.

FC Ter Apel ’96 heeft tegen hekkensluiter Bellingwolde een zevenklapper neergezet. De Kloosterdorpbewoners bleken een maatje te groot voor de thuisploeg. Bellingwolde kwam nog wel terug na een 0-1 achterstand via Melvin Pott, maar na de 1-1 begon Ter Apel het verschil te maken. Bij rust stond er dan ook al een 1-3 tussenstand op het scorebord. In de tweede helft bouwde Ter Apel de score gestaag verder uit en kwam het nog eens viermaal tot scoren, waardoor er een eindstand van 1-7 op het scorebord verscheen. Daniel Manning scoorde twee keer voor Ter Apel, dat ook Joost Porrenga, Joey Huizingh, Rick Krops, Mila Arling en Dennis Fecken zag scoren. Met zes punten uit drie duels staat Ter Apel er nog goed bij. Na drie ruime nederlagen staat Bellingwolde onderaan, dat een loodzwaar seizoen tegemoet lijkt te gaan.