NWVV in het laatste half uur langs VEV

NWVVNadat in de eerste vijf wedstrijden van het seizoen maar liefst vier nederlagen werden geleden, heeft NWVV de weg naar boven de laatste weken duidelijk gevonden. In de thuiswedstrijd tegen VEV werd alweer de vijfde overwinning op rij geboekt. Door de overwinning op de ploeg uit Barger-Compascuum zijn de mannen van Geert Aalderink naar de zesde plaats in de vijfde klasse F geklommen: wanneer deze lijn doorgetrokken wordt, kunnen de Nieuw-Weerdingers wellicht nog mee gaan doen om de bovenste plaatsen, hoewel NKVV en Sweel wel heel stabiele ploegen zijn.

Overwicht
De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en men zette de goede start ook om in een voorsprong toen Remco Boers scoorde. Boers tikte in een kluts-situatie de bal over de doellijn. In het vervolg van de eerste helft kreeg NWVV nog een aantal kansen om het verschil in de score nog groter te maken, maar trefzeker waren de zwart-blauwen niet. De mooiste kans van het eerste bedrijf kwam op naam van Raymond Aardema: zijn omhaal leek op weg naar de touwen, maar een verdediger van VEV ruimde de bal van de doellijn. Zodoende werd het overwicht onvoldoende zichtbaar gemaakt in de score. Sterker: het spel van NWVV werd slordiger en uit een counter wisten de bezoekers zelfs de gelijkmaker aan te tekenen.

Lange adem
In het tweede bedrijf toonden de gastheren echter aan niet snel op te geven, en ook conditioneel goed in elkaar te zitten. Want in het laatste deel van de wedstrijd werd het verschil met VEV gemaakt. Eerst was het een afstandsschot van Christiaan Klompmakers, waarna het de beurt was aan Marko Mihalji om de derde goal van de middag te maken: de talentvolle speler maakte zijn vijfde treffer van het seizoen door in de korte hoek raak te schieten. Het slotakkoord kwam op naam van Remco Boers, toen hij een voorzet van Rick Hendriks tot doelpunt kon promoveren. De volgende tegenstander voor NWVV is nummer drie in de stand, Tiendeveen. Bij winst achterhalen de mannen van Geert Aalderink de ploeg die afgelopen weekend met 1-5 wonnen van SETA. NWVV is dus gewaarschuwd.

Bron: v.v. NWVV

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Opnieuw sneu verlies voor Gasselternijveen

Enkele dagen nadat een eigen doelpunt van Joram de Vries een 1-0 nederlaag opleverde ...

Fotoverslag: Gieten – SC Stadskanaal

Geen moment was het saai in Gieten, waar de plaatselijke voetbaltrots en SC Stadskanaal ...

Valthermond onderuit in Spanje

Tweedeklasser Valthermond vertrok in de vroege ochtend van 2 januari naar Salou voor een ...