Broez’n deur de beker: Wildervank bekert door, SETA krijgt enorme pak slaag

Een blik op de gespeelde bekerwedstrijden.

Archieffoto, Wildervank bekert opnieuw verder. Vorig jaar kwam de kersverse zaterdagderdeklasser verrassend ver in het bekertoernooi. Zit er dit seizoen opnieuw een stunt in? 

Zaterdag stonden de laatste groepswedstrijden van de poulefase van de bekerwedstrijden op het programma. Ook in de laatste ronde waren er weer een aantal opmerkelijke uitslagen. We broez’n even deur de derde speelronde van de beker heen en werpen een blik op een aantal zaterdagwedstrijden.

Wildervank bekert verder

Wildervank heeft zich als een van de weinige zaterdagploegen in de regio van de Kanaalstreek weten te plaatsen voor de volgende ronde. In de laatste groepswedstrijd werd DVC Appingedam met 3-2 verslagen, waardoor de groep winnend werd afgesloten. Daardoor bereikt Wildervank de knockoutfase, waarin het vorig jaar ook meerdere ronden wist te stunten. Ligt er nu opnieuw een bekerstunt in het verschiet?

Onstwedder Boys ruim langs Borger

Een andere poule met veel Kanaalstreekploegen leverde geen doorgaande ploeg op. HS ’88 was SJS met 2-3 de baas in Stadskanaal en bekerde daardoor verder. Onstwedder Boys won in diezelfde poule, mede door een hattrick van Jarno Sterenborg met ruime cijfers van Borger: 1-5.

Pak slaag voor SETA

Voor SETA was er zaterdag een ongenadig pak slaag. Verloor het eerder in de beker al met 11-0 van Mussel, dit keer waren de cijfers tegen SGV nog hoger. De ploeg uit Musselkanaal verloor maar liefst met 20-0!

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rik Bos wijst Sellingen de weg tegen Gasselternijveen

Sellingen won de eerste wedstrijd van het seizoen, mede dankzij drie treffers van Rik ...

Gieterveen hard onderuit in Emmen

Na de nederlaag tegen Kanaalstreek-genoot GKC moest Gieterveen gisteravond een flinke nederlaag slikken tegen ...

Zevenklapper voor NWVV tegen VEV

NWVV kende een eenvoudige middag tegen VEV en won met ruime cijfers.