Overzicht van de wedstrijden van de zondag 3e klasse C.

Foto Stoffer Bakker, ASVB won verrassend met 3-4 van Stadskanaal na een 3-1 achterstand bij rust.

FC Ter Apel ’96 – Muntendam: 7-1

FC Ter Apel ’96 is uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De Kloosterdorpbewoners schoten met scherp tegen Muntendam en noteerden een heuse zevenklapper. Via Milan Arling en Juri Tent nam Ter Apel de leiding, dat Muntendam nog wel de aansluitingstreffer zag maken. Daarna was het echter gebeurd met de bezoekers, die in het laatste gedeelte van de tweede helft nog flink wat tegendoelpunten moesten slikken. Via Jeroen Schoonbeek, Leroy Veen (2x), Vince Gravers en Karam Abubatnein liep Ter Apel nog uit naar een eclatante 7-1 overwinning.

Musselkanaal – Siddeburen: 3-1

Ook Musselkanaal is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Promovendus Siddeburen werd met 3-1 verslagen. Niels Becker opende de score namens de thuisploeg, waarna Julian Pot de gelijkmaker liet aantekenen. Wederom was het beker die tien minuten voor tijd Musselkanaal aan een voorsprong hielp. Even later was het ook beslist, nadat Gerwin Schmitz de beslissende 3-1 voor zijn rekening nam.

Stadskanaal – ASVB: 3-4

Stadskanaal heeft zich in eigen huis laten verrassen door ASVB. Bij rust leek er nog niet veel aan de hand voor de Knoalsters, die met een 3-1 voorsprong aan de thee gingen. Sten Vos had Stadskanaal vroeg op voorsprong gezet, waarna Duncan Behling beide ploegen weer op gelijke hoogte bracht. Via Leon Bos en Kevin Nijmeijer ging Stadskanaal alsnog met een voorsprong de rust in. In de tweede helft ging het echter helemaal de verkeerde kant op voor Stadskanaal. ASVB draaide de wedstrijd helemaal om en had in Roy ter Veer een goudhaantje. De aanvaller maakte een loepzuivere hattrick en bezorgde ASVB daarmee een verrassende 3-4 overwinning.

Foto Stoffer Bakker: Stadskanaal – ASVB

SVZ – Gieten: 4-2

Een nederlaag was er ook voor Gieten, dat bij SVZ met 4-2 onderuit ging. Jur Mulder opende de score voor de bezoekers na een kwartier spelen, maar bij rust keken de Gietenaren alsnog tegen een 3-1 achterstand aan. In de tweede helft werd die marge groter met de 4-1, waarna Gieten in de slotfase pas nog wat terug kon doen via Tycho Exterkate: 4-2.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!