Overzicht van de gespeelde wedstrijden in de zondag 3e klasse O.

Archieffoto, Musselkanaal was op dreef tegen Groninger Boys en schoot een half dozijn treffers vol.

Groninger Boys – Musselkanaal: 0-6

Musselkanaal is het seizoen uitstekend begonnen met een 3-1 overwinning op Siddeburen en een 0-6 overwinning op Groninger Boys. Daardoor voert De Groenwitter momenteel de ranglijst aan in de zondag 3e klasse O. Musselkanaal had zondag tegen Groninger Boys al een 0-2 voorsprong te pakken via Aron Berends en Niels Becker en liep in de tweede helft uit naar een grote overwinning. Floris Speelman, Demy te Velde, nogmaals Becker en Rolf Kayser maakten het halve dozijn vol voor de gasten.

Gieten – Noordster: 0-2

Waar Musselkanaal een goede start kent, daar beleeft Gieten juist een valse start. De ploeg van trainer Bas Nibbelke ging voor de twee keer op rij onderuit. In eigen huis verloor het met 0-2 van Noordster. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Indy van Spankeren brak de ban, waarna Lars Horlings het duel in de laatste minuten besliste.

ASVB – SVZ: 1-3

ASVB won vorige week nog van Stadskanaal, maar moest deze keer zijn meerdere erkennen in SVZ. De gasten namen een 0-2 voorsprong, waarna Mark Hoving de spanning nog even terugbracht. Een resultaat zat er echter niet in voor ASVB, dat nog de 1-3 om de oren kreeg.

Siddeburen – FC Ter Apel ’96: 2-1

Ook FC Ter Apel ’96 staat weer met beide benen op de grond. Het won vorige week nog met 7-1 van Muntendam, maar ging afgelopen zondag verrassend onderuit bij promovendus Siddeburen. De thuisploeg bleek met 2-1 te sterk, routinier Daniel Manning scoorde de enige goal voor de bezoekers.

Ben jij ook een liefhebber van de derde helft en blijf jij ook graag op de hoogte van het amateurvoetbal in de regio en waardeer je onze artikelen? Steun ons dan met een biertje a 2,50 euro, een kistje bier a 25 euro of een fustje bier a 50 euro! Alvast bedankt voor je steun!

Ik doneer een biertje! Klik hier om een biertje te doneren!

Ik doneer een kistje bier! Klik hier om een kistje bier te doneren!