TEVV laat punt glippen tegen Rolder Boys

TEVV

In 2L ging TEVV afgelopen zondag op bezoek op het mooie sportpark Boerbos van Rolder Boys. Tegen de middenmoter van oefenmeester Martin Drent bleef het de hele wedstrijd spannend en wist de thuisploeg in de slotfase de wedstrijd naar zich toe te trekken: 1-0.

Voor rust was de ploeg uit Tweede Exloërmond de betere, maar wisten zij dit niet in de score uit te drukken. Hoewel de snelle spitsen Mark Schreuder en Oguzhan Altun maar mondjesmaat bereikt konden worden door hun teamgenoten, kregen beide spelers wel de kans om te scoren, maar wist keeper Jeroen Seefat dit te voorkomen. De thuisploeg stelde hier bitter weinig tegenover, alleen na een half uur spelen testten zij doelman Maik Timmer.

In de tweede helft tapten de zwart-witten uit een ander vaatje en werd Timmer eerst gered door de kruising en vervolgens moest hij zelf handelend optreden. Verderop in het tweede bedrijf kwam TEVV weer wat terug in de wedstrijd, maar onder andere Eddie Schoenmaker kwam niet tot scoren. Ook Danny Hingstman van Rolder Boys kreeg nog een goede kans, maar ook deze was een prooi voor doelman Timmer.

Het vele wisselen van beide trainers kwam het tempo in de tweede helft niet ten goede, maar één van deze wissels wist uiteindelijk wel te scoren voor Rolder Boys. Het was verdediger Roy Feiken die uitgleed en zodoende de vrije Herman Ludolphie niet meer kon bijbenen. Maik Timmer was eindelijk geklopt en de ploeg van Jouke Faber was niet meer bij machte om de gelijkmaker te produceren.

Na twee weken op rij niet verloren te hebben kon men deze week geen punten bijschrijven en zodoende vinden we TEVV terug nét boven de degradatiestreep. Komend weekend wacht de wedstrijd tegen nummer drie Noordster in Oude Pekela.