Onstwedder Boys kent een prima start van het seizoen en boekte ook op bezoek bij WVV een overwinning.

Onstwedder Boys presteert vooralsnog prima in de zaterdag derde klasse C. Zaterdagmiddag werd in Winschoten met 1-2 gewonnen van WVV. Hierdoor staat de ploeg van trainer Harold Molanus na drie wedstrijden op een keurige tweede plaats in de competitie.

Twee seizoenen geleden troffen beide teams elkaar voor het laatst in competitieverband. In beide wedstrijden ging de winst toen naar de ploeg uit Winschoten. WVV beschikt met Mathijs Mollema over een veel scorende spits. Bij Onstwedder Boys staat dezelfde ploeg in het veld als in de wedstrijd tegen Aduard. Deze middag wordt er gelukkig op het hoofdveld (gras!) gespeeld.

Over de eerste helft valt niet veel te melden. Beide ploegen proberen de aanval te zoeken, maar veel mogelijkheden zijn er niet. Onstwedder Boys staat verdedigend weer prima en geeft niets weg. Het enige wapenfeit van WVV komt van Mathijs Mollema, maar zijn schot gaat naast. Onstwedder Boys wordt twee keer gevaarlijk in de eerste helft. Een voorzet van Jarno Sterenborg wordt net niet goed verwerkt door Sem Nieuwenhuis en na een halfuur spelen is er gevaar aan de linkerkant als Anne Wilzing goed doorgaat en de achterlijn haalt. Zijn voorzet wordt gepakt door keeper Sven Schuur van WVV.

Bron: Onstwedde.info