TitanIn de strijd tegen degradatie was Titan naarstig op zoek naar de eerste overwinning sinds 15 december 2013. Toen was het Peize dat met 3-0 werd verslagen op het sportpark in Nieuw Weerdinge. En tot verrassing van velen was het afgelopen zondag zover: nummer vier in de stand, Velocitas 1897, werd het slachtoffer van de rood-witte dadendrang en ging met maar liefst 6-0 de spreekwoordelijke bietenbrug op. Na tien minuten was het Ron Kuper die de score opende. Nog voor dat de ploegen aan de thee gingen werd de score uitgebouwd tot 3-0: Marco Wolters en Mark Baas waren trefzeker.

Ron Kuper (4) heeft zojuist doeltreffend uitgehaald.
De half zichtbare Ron Kuper (4) heeft zojuist doeltreffend uitgehaald.

Na de thee scoorde Titan opnieuw drie keer. Net binnen het uur was het Hendrik Kreeft die scoorde. Dit kunststukje herhaalde ih in de slotfase van de wedstrijd. Ron Kuper bleef niet achter en maakte ook zijn tweede van de middag tegen de Stadjers, die de wedstrijd niet met elf spelers beëindigden: aanvoerder Mustafe Ahmed werd uit het veld gestuurd. Overigens had ‘Velo’ sowieso haar middag niet, want de grootste kansen die de ploeg kreeg (twee strafschoppen) werden jammerlijk gemist.

Door de toch wel verrassende overwinning is de ploeg van Jan Vos gestegen naar de veilige tiende plaats. Overigens wordt volgende week pas duidelijk wat deze overwinning waard was, wanneer men in actie komt tegen nummer laatst Gronitas. Het gat met deze Stadjers is slechts drie punten en ook de andere staartploegen liggen op de loer om de rood-witten te passeren.

Bron: www.velocitas1897.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal en Beilen komen niet tot scoren

Stadskanaal speelde gelijk, ditmaal kwam het niet verder dan een 0-0 tegen Beilen.

Nieuw Buinen probleemloos langs Hoogezand

Nieuw Buinen kende in de eerste oefenwedstrijd van het seizoen geen enkele moeite met ...

Dapper Gasselternijveen ‘gewoon’ onderuit tegen WKE

Na tien minuten was de kansenverhouding in de wedstrijd tussen David (Gasselternijveen) en Goliath ...