Musselkanaal weet niet te scoren in restant tegen Sleen

MusselkanaalMusselkanaal moest afgelopen weekend voor 22 minuten voetbal afreizen naar het Drentse Sleen. Deze wedstrijd werd in eerste instantie gestaakt vanwege een ernstige blessure, vervolgens bleek de administratie van deze wedstrijd niet in orde waardoor het uiteindelijk afgelopen weekend pas ingehaald kon worden. Tot overmaat van ramp begon het duel ook nog eens een half uur later omdat de scheidsrechter te laat arriveerde.

De groenhemden gingen overduidelijk voor de vierde 3-punter op rij, want trainer Wilbert Arends had maar liefst 5 aanvallers opgesteld. Echter zette dit niet veel zoden aan de dijk, want er werd geen enkele kans gecreëerd. De thuisploeg kreeg nog de beste mogelijkheden, maar ook zij wisten hieruit niet te scoren. Vlak voor het einde kwam Musselkanaal nog goed weg. De thuisploeg appelleerde namelijk voor een penalty, maar de leidsman legde de de bal buiten de zestien meter en ook hieruit werd niet gescoord.

Toch weer een puntje erbij voor Musselkanaal, waarmee de ploeg nog steeds stevig op de vierde plaats staat in 3D. Komende zondag wacht weer een Kanaalstreek derby, deze keer tegen Ter Apel ’96. Zij hebben de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie en Musselkanaal zal ongetwijfeld mee willen doen voor de derde periode: spanning gegarandeerd!

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TEVV verliest opnieuw

TEVV heeft na de 3-0 nederlaag bij Actief uit Eelde, de aansluiting met mede-kampioenskandidaat ...

Nieuw Buinen weet weer wat winnen is

Na maanden wachten heeft Nieuw Buinen eindelijk de tweede overwinning van het seizoen binnen. ...

Nieuw Buinen onderuit tegen WVV en Drent

Nieuw Buinen verliest langzaam maar zeker terrein in de eerste klasse F. Na een ...