SETAHet was niet eens de grootste nederlaag van SETA in het huidige seizoen, maar toch zal de 8-0 nederlaag van SETA tegen nummer drie NKVV wel even pijn gedaan hebben. Met nog zes wedstrijden te spelen staan de Musselkanaalsters, die al 66 tegendoelpunten hebben geïncasseerd, op een tiende plaats in de vijfde klasse D. De stevige nederlaag kwam gezien de stand in de ranglijst niet als een donderslag bij heldere hemel, maar in de eerste onderlinge ontmoeting trok SETA aan het langste eind (6-1), dus het verschil was wel erg groot.

Wellicht vonden de spelers uit Dalerpeel in deze uitslag wel hun motivatie, want SETA kwam geen moment in de wedstrijd, en het had gelijk dat NKVV in de afronding niet altijd scherp was, anders was men tegen een uitslagen met dubbele cijfers aangelopen. Want halverwege de eerste helft stond er al een 3-0 stand op het bord, nadat Jelle van der Wetering, Geert Katoen en Ronny Vos het doel wisten te vinden. Toen Katoen op slag van rust zijn tweede treffer maakte, leek een afstraffing al niet meer te voorkomen. De middag werd nog zuurder gemaakt voor SETA toen Michael Steinfelder de rode kaart zag toen hij de arbiter van dienst verbaal beledigde.

Met tien tegen elf was er voor SETA helemaal geen beginnen aan, en de blauwhemden zagen de score gestaag oplopen in het tweede bedrijf. Het deed wel pogingen om wat tegenspel te bieden, maar veel meer dan tegenhouden was het niet. In sommige gevallen was het alleen maar mogelijk om via een overtreding een aanval van de thuisploeg af te stoppen, wat nog eens drie gele kaarten opleverde. Het komende weekend kan SETA overdenken waar het mis is gegaan, zodat er op zaterdag 22 maart in de streekderby tegen Ter Apel ’96 een beter resultaat geboekt kan worden.

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

JVV verliest van tiental Zandpol

JVV moest het hoofd buigen voor het tiental van Zandpol.

Eenvoudige overwinning Borger op Mussel

Borger kende een makkelijke middag tegen Mussel en won met ruime cijfers.

Nieuw Buinen onderuit bij SVBO

Nieuw Buinen verloor van SVBO, maar zal er vooral volgende week moeten staan tegen ...