Alteveer weet niet te winnen van Eext

alteveer-eext
Foto: vv. Alteveer

Alteveer kreeg afgelopen weekend collega middenmoter Eext op bezoek. De gehavende ploeg had de nodige kansen om een grote uitslag op het scorebord te zetten deze middag, maar het bleef slechts bij 1-1. Met dit gelijkspel schoten beide ploegen weinig op en door de overwinning van DVC ’59, dat nu acht punten voorstaat, lijkt stijgen op de ranglijst er niet meer in te zitten.

Alteveer kwam vanmiddag goed uit de startblokken, tot tevredenheid van trainer Nijgh. In de derde minuut was het Ronald v/d Kamp die het houtwerk raakte, weliswaar vanuit buitenspel positie. Hierna volgden twee kansen voor Bryan Schenkel, maar zijn pogingen gingen beide langs de paal.
De thuisploeg bleef de betere ploeg en de voorsprong liet dan ook niet lang op zich wachten. In de 20e minuut benutte Bryan Schenkel een penalty, nadat de doorgebroken Roy de Wijk neergehaald was door de keeper, die daarvoor slechts geel ontving. De thuisploeg was tot op dat moment heer en meester, maar moest wel toestaan dat Eext uit het niets op gelijke hoogte kwam uit een corner: 1-1.

Na rust begon de thuisploeg weer sterk en kwam bijna via een schot van Benjamin Tjarks bijna op voorsprong. Alteveer bleef Eext onder druk houden maar moest wel waken voor de counter. Het tweede bedrijf bestond voornamelijk uit veel strijd van beide kanten, wat het veldspel niet ten goede kwam. De geel-zwarten kregen nog een aantal mogelijkheden via Ray den Boef en Roy de Wijk, maar zij strandden op de doelman die nog goed weg kwam na opnieuw een overtreding in het strafschopgebied.

In de tweede helft werd er niet meer gescoord en konden beide ploegen dus één punt bijschrijven. Alteveer blijft hiermee in de middenmoot staan en heeft nog een aantal punten nodig om uit de nacompetitie te blijven. Komende zondag gaat de ploeg op bezoek bij Valther Boys, die zij met een overwinning op 7 punten achterstand kunnen zetten.

Bron: www.tweenul.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC laat geen spaan heel van SPW

HOC haalde SPW flink door de gehaktmolen, het werd maar liefst 11-2.

Overzicht zaterdag 2e klasse J: Nipte zege DZOH, Achilles 1894 nadert top drie

DZOH en Achilles 1894 wonnen beiden hun wedstrijden, DZOH blijft koploper, Achilles kruipt naar ...

SJS speelt gelijk bij MSC

SJS speelde gelijk bij MSC, maar had daar niet veel aan.