Ter Apel '96Doordat Ter Apel ’96 in eigen huis van Bargeres won heeft de ploeg van trainer Udema de aansluiting met de andere ploegen in de derde klasse D weer helemaal terug. Voor de roodhemden staat de teller in de laatste drie wedstrijden op zeven punten. De drie punten tegen de Emmenaren kreeg de thuisploeg niet cadeau, want in de dertiende minuut scoorde Jorrit Visser de 0-1. Maar nog in het eerste bedrijf werd orde op zaken gesteld via goals van Roel Uil en Arjen Norder. Een belangrijke rol was er ook weggelegd voor keeper Brian de Jonge, die een strafschop stopte. In de tweede helft wist Ter Apel de wedstrijd met hard werken over de streep te trekken. Volgende week wacht directe concurrent CEC: voor Ter Apel zou tien uit twaalf zeer welkom zijn.