Ter Apel '96Doordat Ter Apel ’96 in eigen huis van Bargeres won heeft de ploeg van trainer Udema de aansluiting met de andere ploegen in de derde klasse D weer helemaal terug. Voor de roodhemden staat de teller in de laatste drie wedstrijden op zeven punten. De drie punten tegen de Emmenaren kreeg de thuisploeg niet cadeau, want in de dertiende minuut scoorde Jorrit Visser de 0-1. Maar nog in het eerste bedrijf werd orde op zaken gesteld via goals van Roel Uil en Arjen Norder. Een belangrijke rol was er ook weggelegd voor keeper Brian de Jonge, die een strafschop stopte. In de tweede helft wist Ter Apel de wedstrijd met hard werken over de streep te trekken. Volgende week wacht directe concurrent CEC: voor Ter Apel zou tien uit twaalf zeer welkom zijn.

Bron / foto’s: DvhN / www.fcterapel96.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: KNVB doet uitspraak in zaak DSC ’65 – Pekelder Boys

Een bizarre ontknoping in de wedstrijd tussen DSC '65 en Pekelder Boys, waarbij Pekelder ...

Gasselternijveen O23 verslaat Musselkanaal O23 met ruime cijfers

Gasselternijveen O23 won de eerste wedstrijd in de strijd om de FC Kanaalstreek O23 ...