TEVVDe laatste zes wedstrijden heeft TEVV grote stappen gezet richting handhaving van het tweedeklasser-schap. Afgelopen zondag werd namelijk de derde overwinning geboekt, toen de Mondkers te sterk bleken voor gastheer Annen: 0-2. Behalve de overwinningen werden ook nog eens twee remises behaald. Door deze sterke serie staan de volgelingen van Jouke Faber op de achtste plek. Toch vraagt de afstand tot de gevarenzone om aandacht. En punten.

Voor de thee was Mark Schreuder, zoals wel vaker, de gevaarlijkste man aan de kant van TEVV. Met zijn ongekende snelheid is de aanvaller een kwelgeest voor iedere verdediging. Toch heeft Schreuder over het algemeen wel iets teveel kansen nodig om het doel te vinden. Dat was ook tegen Annen het geval, want een één tegen één situatie met de Anner goalie leverde geen treffer op. Ook een andere kans bleek niet aan hem besteed. Toch was het wel Schreuder die de score opende.

Op dat moment waren de ploegen overigens al bezig met het spelen van de tweede helft. Overigens ging aan de eerste goal van TEVV nog wel een kans van Nick Berends aan vooraf, maar zijn kopballetje verdween naast het doel. Daar verdween een vrije trap van Roy Feiken tegen de lat: de rebound werd door Mark Schreuder over de doellijn gewerkt, waarmee de gewenste voorsprong een feit was. In het vervolg van de tweede helft bleven de geel-blauwen de bovenliggende partij, maar ze wisten het duel niet te beslissen. Door inzetten van Egbert Mulder en Harm Steenge bleek Annen gevaarlijk, maar ook de thuisploeg had meer kansen nodig dan gewenst.

Op het moment dat Annen zich op leek te gaan maken voor de gelijkmaker, was Tristan Rotman trefzeker bij een counter. Op aangeven van Roy Feiken krulde de aanvaller zijn tiende van het seizoen binnen. In de slotfase moest TEVV nog één keer attent zijn, maar het verdedigende werk van Faizel Slagveer bleek afdoende. Komende zondag kan TEVV een goede slag slaan door Zwartemeer te verslaan: beide ploegen komen dan in puntenaantal op gelijke hoogte.

Bron: www.voetbalnoord.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Ter Apel ’96 wint op bezoek bij SVV ’04

FC Ter Apel '96 deed goede zaken met de overwinning op SVV '04 en ...

TEVV wint opnieuw van Hoogezand

TEVV won voor de derde keer dit seizoen van Hoogezand en vindt daardoor weer ...