In de kelder: vijfde klasse zaterdag

Twedo – Ter Apel ’96: 7-2
Ter Apel '96Het breekpunt in deze wedstrijd zat na een klein uur spelen: Rob Lutjeboer had de 1-3 binnen kunnen koppen, maar hij raakte de lat, waarna Twedo in de tegenstoot de gelijkmaker maakte. Nadien liepen de Veenoorders/Nieuw-Amsterdammers uit naar 7-2.  Bij Twedo vonden drie spelers twee keer het net, terwijl aan de kant van de bezoekers Kevin Bolk een ‘doppelpack’ liet noteren. Twee wedstrijden voor het einde van de competitie staat Ter Apel op de achtste plaats: normaal gesproken zal men deze plaats niet meer afstaan.

SETA – VVAK: 2-3
SETAIn de blessuretijd raakte Ricardo van der Sluis namens SETA de binnenkant van de paal: het was op dat moment 2-3 voor VVAK. Doordat deze stand ongewijzigd bleef is VVAK de nummer één favoriet voor de titel in de vijfde klasse D. Niet verliezen zou voor nummer elf SETA derhalve een prestatie van formaat geweest zijn, maar goals van Ricardo van der Sluis en Gert-Jan Niemeijer bleken niet voldoende. Twee goals in een tijdsbestek van zes minuten (57′ en 63′) bleken de Musselkanaalsters uiteindelijk te nekken.

Potetos – Westerwolde: 5-2
WesterwoldeMet Westerwolde lijkt het maar niet te lukken: met slechts vijf punten staan de Vlagtwedders moederziel alleen onderaan. Ook de uitwedstrijd tegen het Groninger Potetos ging ruim verloren. In de eerste helft kwam Westerwolde nog wel twee keer op voorsprong door doelpunten van Groenwold, maar de doelpuntenproductie van subtopper Potetos bleek groter. Na de thee scoorden de stadjers vier keer, waarmee de achttiende nederlaag voor Westerwolde een feit was.

Overige uitslag vijfde klasse, zaterdag:

5D NWVV Sp. Zweeloo 5 2

Bron: DvhN

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS boekt belangrijke overwinning bij Tiendeveen

Foto Brigitte de Wijk, Kelvin Oosting zet SJS op 0-3. Winst was het enige ...

Nieuw Buinen verliest ook van Annen

Nieuw Buinen verloor wederom en is inmiddels afgezakt naar de onderste regionen van de ...

Nieuw Buinen in slotfase naar zege tegen Stadspark

Dankzij een late goal van Thijs Hateboer won Nieuw Buinen van Stadspark.