Ter Apel ’96 – Erica ’86: 5-1
Ter Apel '96Wie goals wil zien moet de zaterdagafdeling van Ter Apel ’96 met een bezoek vereren, want de laatste vijf wedstrijden leverden niet minder dan 33 treffers op. Afgelopen zaterdag maakten de roodhemden er vijf, en dit leverde drie punten op. Op de overwinning van de mannen van Albert Bruinsma was niets af te dingen, want gedurende de hele wedstrijd was de thuisploeg de bovenliggende partij.  De doelpunten werden gemaakt door Kevin Rijnsbergen, Kevin Bolk, Jeroen Trechsel, Ruben van Oosten en Marcel Stoppelenburg. Laatstgenoemde viel overigens al in de eerste helft geblesseerd uit. Volgende week wacht VEV.

VCG – SETA: 1-7
SETARicardo van der Sluis wees zijn ploeg met twee goals weer eens de weg. Deze keer gebeurde dat in de laatste fase van de eerste helft, toen Van der Sluis een 1-0 achterstand tegen hekkensluiter VCG omboog in een 1-2 voorsprong bij rust. Na de thee werd de voorsprong uitgebouwd, waarbij de zevende treffer van SETA, van Michael Steinfelder, tegentreffer nummer 110 voor de ploeg uit Geesbrug betekende. De overige goals werden gemaakt door Wouter Wolgen, Gert-Jan Niemeijer, Martin Ottens en Ramilio Nieuwenweg. Volgende week wacht Tiendeveen: dat zal de laatste tegenstander van dit seizoen zijn voor de Musselkanaalsters.

Westerwolde – Amicitia: 1-3
WesterwoldeDe wedstrijd tegen Amicitia betekende de negentiende nederlaag van het seizoen, waarmee de ploeg van Benny van Hoorn troosteloos onderaan de ranglijst eindigde. De club heeft besloten om het volgende seizoen geen team in te schrijven voor de zaterdagse standaardklasse. Wel zal er op recreatief niveau worden gespeeld in Vlagtwedde. Van der Laan scoorde daarmee de laatste treffer van Westerwolde zaterdag.