Updates uit Spanje: Jeugdteam wint Fair Play Cup!

Omdat het voetballende gedeelte van deze week er reeds op zit is de groep afgelopen nacht het nachtleven van Malgrat de Mar ingedoken. In feestcafé Costa weten ze in elk geval wie de jongens uit de Kanaalstreek zijn. Na een paar uur gezelligheid in dit gezellige café sluit het jeugdteam deze erg gezellige nacht af in de onder het hotel gelegen discotheek Tropicana. Van vermoeidheid lijkt geen sprake gezien de acties op de dansvloer.

Pas in de loop van de ochtend is er weer iets van leven te bespeuren in en rond het hotel. Eén voor één strompelen de jongens naar beneden. Afgelopen nacht heeft duidelijk z’n tol geëist. Na een korte groepsbijeenkomst, waar afspraken voor de rest van de dag en morgen worden gemaakt, kiezen de meeste jongens voor een middag op het strand.

Rond 15.00 gaan we per bus richting het stadion voor de prijsuitreiking. Daar zijn we getuige van de finale tussen de Noren en de Zambianen. Lusaka Youth uit Zambia wint geheel volgens de verwachtingen. Na de wedstrijd haalt aanvoerder Maikel Platje onze beker op voor de vierde plaats en daarnaast de gewonnen Fair Play Cup! Hierna zit het toernooi er definitief op.

Morgen gaan we met de gehele groep naar Barcelona. Daar zullen we stadion Camp Nou bezoeken. Dat wordt ongetwijfeld een mooie afsluiting van een leuke week!

René Nijgh

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Updates uit Spanje: Camp Nou en vertrek

Vandaag komt er dan echt een einde aan ons verblijf in Spanje. Vandaag staat ...

Updates uit Spanje: WK en openingswedstrijd

Na de geweldige ontlading na de wedstrijd van Oranje, die we met z’n allen ...

Updates uit Spanje: meer verlies voor Jeugdteam

Na de twee teleurstellende nederlagen hebben de jongens van de begeleiding afgelopen nacht vrijaf ...