Bareveld in eigen huis langs Eenrum

Bareveld boekte de eerste overwinning van het seizoen.

Bareveld heeft de thuiswedstrijd met 4-1 gewonnen van Eenrum. Het betekende de eerste overwinning voor Bareveld in de competitie. Bij rust leidde Bareveld al met 1-0. Toen de beslissende 2-0 viel, was de wedstrijd gespeeld en liep de thuisploeg nog uit naar een ruime zege.

Bareveld en Eenrum deden niet eens zoveel voor  elkaar onder, maar het was de thuisploeg die in de eerste helft op voorsprong kwam. Bart Weishaupt scoorde voor de gastheren, nadat hij in eerder stadium al de paal had geraakt. De 1-0 voorsprong was tevens de ruststand.

Eenrum had na rust de kans op de gelijkmaker, maar een inzet werd van de doellijn gehaald. Aan de andere kant sloeg Weishaupt wel opnieuw toe en stond het 2-0 voor de thuisploeg. Daarmee was de wedstrijd feitelijk wel beslist. Glenn Mulder en Olcay Altundas verdubbelden de score en zorgden voor een 4-0 voorsprong. Eenrum mocht nog wel een eretreffer maken, welke tot stand kwam door een benutte strafschop van Tim Spijk. Zo eindigde het duel in een 4-1 overwinning voor Bareveld.