Gieterveen krijgt geen loon naar werken

GieterveenGieterveen trof in haar tweede wedstrijd van het seizoen het uit Finsterwolde afkomstige BNC. Deze ploeg liep vorig seizoen promotie naar de vierde klasse maar net mis, dus was trainer Aryan Doldersum bekend met de stevige opgave die op zijn spelers wachtte. Waar Gieterveen in haar vorige wedstrijd binnen het kwartier minuten met 3-0 achter stond, begon men deze keer wel scherp. Helaas was een scherpere beginfase ook deze week geen basis voor een goed resultaat: BNC trok met 0-2 aan het langste eind. 

Zetel
Zoals gezegd: de thuisploeg begon goed aan het duel en leek op weg naar een goed resultaat. BNC werd onder druk gezet en het positiespel leverde enkele kansen. Deze werden echter niet benut door de voorwaartsen. Na de thee leken de groenhemden in een zetel te worden geholpen toen de scheidsrechter een verdediger van BNC na twee gele kaarten het veld uitstuurde. Overigens verbaasde niet alleen BNC, maar ook Gieterveen zich over deze veldverwijzing. Tijd om te profiteren van de numerieke meerderheid kreeg Gieterveen echter niet, want ongeveer vijf minuten na het voorval lag de bal op elf meter van het doel van de thuisploeg: Harald Röder schoot raak.

Beslissing
Deze voorsprong was voor de bezoekers het teken om zich terug te trekken in de defensieve stellingen. Voor Gieterveen restte niets anders dan aanval na aanval op de Finsterwolders af te laten komen, maar waar een gelijkmaker verwacht werd, leidde balverlies bij de groenen een counter, een tegendoelpunt, en dus de beslissing in de wedstrijd in. Nadien legde de arbiter van dienst de bal ook nog een keer op de beruchte stip in het voordeel van Gieterveen, maar deze uitgelezen kans op de aansluitingstreffer werd niet benut, waardoor de bespelers van sportpark De Hoogkaamp opnieuw met lege handen stonden. Inmiddels wacht men al zes competitiewedstrijden op een zege: volgende week een nieuwe kans tegen Wedde, dat zes uit twee heeft.
 
Bron: v.v. Gieterveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Mussel vergeet NWVV te verslaan

In de strijd om een plaats in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal spelen ...

Gieterveen deelt tik uit aan GKC

Gieterveen heeft in de Kanaalstreek-derby tegen GKC een gevoelige tik uitgedeeld aan medekoploper GKC. ...

Gieterveen is Gasselternijveen opnieuw de baas in derby

Gieterveen won opnieuw de derby van Gasselternijveen en hoefde weer geen tegentreffer te incasseren.