Eext zette zijn goede reeks voort tegen Wedde en boekte een zwaarbevochten overwinning.

Op een veld waarop fatsoenlijk voetbal volstrekt onmogelijk was heeft Eext zondag gewonnen van Wedde: 1-3.
Nadat Gert Warring en Berni Nijhof al goede kansen op de 0-1 hadden gemist zette Rens van der Gaag, normaal speler van het derde elftal, Eext op voorsprong. Daarna sloop er wat gemakzucht in de ploeg, waardoor Wedde op slag van rust gelijk kon maken. De tweede helft was van een bedenkelijk niveau. “Het ging puur om power en wilskracht”, aldus Eext-trainer Hemmo Kuipers. Tien minuten voor tijd schoot Stein Rietman, ook al een speler van het derde elftal, Eext op aangeven van Berni Nijhof op 1-2. Wedde zette in de slotfase alles op alles en raakte zelf nog de paal, maar diep in blessuretijd maakte Berni Nijhof aan alle onzekerheid een einde: 1-3. Kuipers: “Het was een zwaarbevochten overwinning, maar de jongens hebben gevochten als leeuwen.”