Hardleers Buinen opnieuw onderuit

BuinenOpnieuw begon Buinen bijzonder slecht aan de wedstrijd, en kon men binnen de eerste vijf minuten van de wedstrijd al afscheid nemen van een goed resultaat. Want in de uitwedstrijd tegen Zandpol, vorig seizoen nog vierdeklasser, incasseerde de ploeg van Andries Bremer binnen zestig tellen al een tegentreffer. En om het nog erger te maken, was het na ruim honderd tellen al 2-0. Uiteindelijk liep de score op tot 4-0.

Tot op heden hebben de geel-zwarten nog geen enkel punt behaald. Zoals gezegd, de basis voor de nederlaag lag in de eerste helft, want na twintig minuten werd het zelfs 3-0. Na de thee ging het iets beter met Buinen, maar de schade die men toen al had opgelopen kon niet meer ongedaan worden gemaakt. Sterker, na een dik uur spelen werd er een strafschop toegekend aan de thuisploeg, waardoor de eindstand op het bord werd gezet. Het enige lichtpunt in de wedstrijd was het debuut van A-junior Wiljan Wolters, die volgens elftalleider Jan Lubbers een prima wedstrijd speelde: “Wiljan was de beste man aan de onze kant. De enige gele kaart voor Buinen kwam op zijn naam, maar de zegt meer over hoe tam de rest van het team was, dan over Wiljan.”

Bron: v.v. Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Nieuw Buinen zet WVV aan de kant

Nieuw Buinen kende een gemakkelijke middag tegen NWVV en boekte een ruime overwinning.

SJS luidt winterstop in met wanprestatie

Op onverklaarbare wijze heeft SJS de eerste seizoenshelft dramatisch afgesloten. Een regelrechte wanprestatie zorgde ...