Sellingen berooft Scheemda van ongeslagen thuisstatus

SellingenMet een minimale zege op SC Scheemda won Sellingen haar tweede wedstrijd op rij en nadert men de middenmoot in 5F. De thuiswedstrijd van eerder seizoen bleek al een prooi voor de geel-zwarten en door deze uit- overwinning raakte Scheemda zelfds de ongeslagen thuisstatus kwijt. Ynze Komdeur was met zijn negende doelpunt van het seizoen de matchwinner.

Scheemda had na de heenwedstrijd die met 6-2 werd verloren nog wat recht te zetten en startte dus erg fanatiek. Sellingen had het moeilijk en doordat de ruimtes te groot waren en de duels niet werden gewonnen kreeg de thuisploeg alle gelegenheid om aan te vallen. In de 22e minuut moest de defensie van de gasten uiteindelijk capituleren en kwam Scheemda uit de kluts op 1-0.

Trainer Arend Scholtens zette zijn manschappen in de rust op scherp en dit resulteerde na rust in de gelijkmaker door Wilfred Prins. En nadat de thuisploeg nog een keer de paal had geraakt was het Ynze Komdeur die in de 79e minuut de winnende treffer maakte met het hoofd. Sellingen staat nog steeds op de 11e plaats en gaat komend weekend op bezoek bij THOS, dat 13e staat. Een ideale mogelijkheid voor de derde overwinning op rij.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: Nieuw Buinen wint op overtuigende manier

Nieuw Buinen won de eerste wedstrijd om een plek in de hoofdklasse op overtuigende ...

Valthermond wint slecht duel van Peize

Een matige wedstrijd, maar wel drie punten voor Valthermond.

Gerben Meems redt ongeslagen status Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft vanmiddag op het eigen sportpark ‘De Boskamp’ ternauwernood haar ongeslagen status ...