Fotoverslag: Gieterveen – Sellingen

g.veen-sellingenIn de vijfde klasse E ontpopt Sellingen zich meer en meer als titelkandidaat. In een ontmoeting met Kanaalstreek-genoot Gieterveen liet de ploeg van Arend Scholtens zien dat het vooral in aanvallende zin over veel kwaliteit beschikt. Na de 1-4 zege op sportpark “Hoogkaamp” staat de teller op 22 treffers. Grootaandeelhouders zijn Erik-Jan Veerbeek en Ben Bos. Laatstgenoemde scoorde tegen Gieterveen één keer, maar schoot een strafschop op de paal. De overige treffers werden gemaakt door Rik Bos, die na rust twee keer trefzeker was, en Ynze Komduur, die met een kopbal trefzeker was. Namens de thuisploeg scoorde Wilte Nijhuis bij een 0-2 stand de aansluitingstreffer. Op dat moment waren de groenhemden al in ondertal vanwege een rode kaart voor Jordi Bakker. Over de hele wedstrijd gezien een zeer terechte overwinning voor de geel-zwarten.

Klik op de foto’s voor een grotere weergave…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel zet Meedhuizen opzij

Wanneer je als SV Mussel zijnde voor het eerst in je bestaan acteert op ...

HOC moeiteloos langs Witteveense Boys

HOC heeft op bezoek bij Witteveense Boys zonder moeite de drie punten meegenomen. Waar ...

TEVV legt Gieterveen over de knie

Voor zowel Gieterveen als nieuwbakken eersteklasser zat de eerste trainingsweek erop. En omdat Aryan ...