Fotoverslag: Gieterveen – Sellingen

g.veen-sellingenIn de vijfde klasse E ontpopt Sellingen zich meer en meer als titelkandidaat. In een ontmoeting met Kanaalstreek-genoot Gieterveen liet de ploeg van Arend Scholtens zien dat het vooral in aanvallende zin over veel kwaliteit beschikt. Na de 1-4 zege op sportpark “Hoogkaamp” staat de teller op 22 treffers. Grootaandeelhouders zijn Erik-Jan Veerbeek en Ben Bos. Laatstgenoemde scoorde tegen Gieterveen één keer, maar schoot een strafschop op de paal. De overige treffers werden gemaakt door Rik Bos, die na rust twee keer trefzeker was, en Ynze Komduur, die met een kopbal trefzeker was. Namens de thuisploeg scoorde Wilte Nijhuis bij een 0-2 stand de aansluitingstreffer. Op dat moment waren de groenhemden al in ondertal vanwege een rode kaart voor Jordi Bakker. Over de hele wedstrijd gezien een zeer terechte overwinning voor de geel-zwarten.

Klik op de foto’s voor een grotere weergave…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sterk Mussel ruim langs Twedo

SV Mussel  heeft de 10-1 overwinning op Erica’86 van vorige week een goed vervolg ...

Westerwolde overklast door sterk SVZ

In het mooie Drentse Zeijen is Westerwolde zondagmiddag overklast door een erg sterk spelend ...