Geen drie op rij voor GKC

GKCIn de vierde wedstrijd van het seizoen, en na twee opvolgende overwinningen, trof GKC de eerste tegenstander die na negentig minuten meer doelpunten maakte dan zij zelf deden: Pesse bleek op eigen veld te sterk. Gedurende de eerste helft liepen de Gasselters tegen twee tegentreffers aan, maar uiteindelijk had men nog lang zicht op een punt. De kansen in de slotfase waren echter niet besteed aan de geel-zwarten, waardoor men toch moest capituleren: 3-2.

De start van de bezoekers was slecht, en al na drie minuten moest doelman Keizer de bal voor het eerst achter zijn doellijn wegpakken. Wilco Kramer was de maker van de goal, en aan het eind van de middag bleek deze Kramer de beul van GKC. Want ook de tweede goal van de Pessenaren kwam op naam van Kramer. De achterstand halverwege het duel had nog groter kunnen zijn, maar een stift van een aanvaller was niet goed gericht: over. Gezien het spelbeeld mocht GKC niet klagen over de stand, want Pesse kwam veel beter voor de dag.

Na de thee kwam GKC echter beter in het spel, wat beloond werd met de aansluitingstreffer. Op aangeven van vleugelspeler Peter Kroezenga maakte Bjorn Schuiling de 2-1. Binnen het uur hadden de Gasselters de schade ongedaan kunnen maken, maar Danny Kolp verzuimde de kans die hem geboden werd te verzilveren. En in plaats van de gelijkmaker viel enige minuten later de beslissing toen opnieuw Wilco Kramer de trekker overhaalde: 3-1. In de slotfase maakte Kolp opnieuw een aansluitingstreffer, maar meer dan dat zat er niet in voor GKC, dat na de nederlaag op de zevende plaats staat.

Bron: v.v. GKC

attent_banner_275x75