Buinen vreest een lang seizoen

Buinen“Het lijkt wel alsof we er niets meer van kunnen”, verzuchtte elftalleider Jan Lubbers van v.v. Buinen na de 0-4 nederlaag van zijn elftal in de ontmoeting met IJhorst. Zo somber als Lubbers de situatie schetst is op basis van de stand redelijk terecht, want na vier wedstrijden zijn de geelhemden nog puntloos en heeft men een negatief doelsaldo van vijftien. 

En net als in de voorgaande wedstrijden liep Buinen in de beginfase tegen tegentreffers aan. Deze keer duurde het negen minuten voor de defensie voor het eerst capituleerde. Deze klap verwerkte men slecht, want twee minuten later werd de voorsprong voor IJhorst verdubbeld. Daarna troffen de gasten in het restant van de eerste helft nog twee keer doel: 0-4.

Uiteindelijk bleek de eindstand dus halverwege al op het bord te staan. Wellicht is dat iets wat de mannen van trainer Andries Bremer hoop zal geven voor de komende weken, ondanks dat de ploeg ook in de tweede helft de onderliggende partij was. Volgende week gaat Buinen in Oosterhesselen op bezoek bij VIOS, dat ook nog puntloos is: een uitgelezen kans om de opgaande lijn in te zetten.

Bron: v.v. Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC verzuimd in slotfase door gemiste strafschop penaltyserie te halen tegen Achilles 1894

HOC was nog dichtbij een strafschoppenserie, maar juist een gemiste penalty voorkwam dit tegen ...

SJS in ware thriller langs Oostergo

Nadat SJS vorige week een plaats in de nacompetitie veilig stelde, gingen de Knoalsters ...

Drie remises op rij voor SJS

Voor de derde keer op rij slaagde SJS erin om niet te verliezen. Desalniettemin ...