Titan niet bij machte tegen MSC

TitanNiet één moment mocht Titan aanspraak maken op een resultaat tegen hoofdklasser MSC. Loting had beide ploegen aan elkaar gekoppeld, en omdat de Titanen sterk zijn begonnen aan het seizoen, had men stiekem de hoop om de ploeg uit Meppel lang tegengas te geven en mogelijk te verrassen. De ploeg van Jan Vos kwam echter op alle fronten tekort en liep tegen een stevige 0-8 nederlaag op.

En op zichzelf is dat natuurlijk geen schande, want MSC is de ploeg die de afgelopen drie seizoenen vierde of hoger eindigde in de hoofdklasse. Maar toch hadden de Nieuw-Weerdingers gehoopt en misschien ook wel verwacht langer in het spoor van de zwart-witten te blijven. Dit was in de verste verte niet het geval, met drie goals in het eerste kwartier. De score werd al na vijf minuten geopend, toen Vincent Oosterkamp een vrije trap tegen de touwen joeg. Vervolgen troffen ook Justin Benjamins en Bjorn Bakker doel, waarmee de wedstrijd gespeeld was. In het restant van de eerste helft scoorden de Meppelers nog vier keer: Benjamins en Oosterkamp scoorden onder meer hun tweede goal.

Na de thee stond Titan in verdedigend opzicht iets beter, waardoor er minder kansen weg werden gegeven. En daarmee was natuurlijk ook het grote doel van de thuisploeg benoemd, want alles werd in het werk gezet om een uitslag met dubbele cijfers te voorkomen. Jos Fidom zorgde er met zijn tweede van de dag nog wel voor dat de dubbele cijfers in beeld kwamen, maar verder liet Titan het niet komen. Voorzichtig werd nog op zoek gegaan naar de eretreffer, maar zelfs dat was de derdeklasser niet gegund. Hiermee eindigde het bekertoernooi op toch wel roemloze wijze, waardoor Jan Vos en zijn mannen zich kunnen richten op de competitie en de strijd om promotie naar de tweede klasse.

Bron: v.v. Titan

voetbalquiz_banner

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger wint Algarve Cup

Borger heeft in het Portugese Albufeira de Algarve Cup weten te winnen.

Jeroen Buurke loodst SETA met hattrick langs BATO

SETA won de uitwedstrijd bij BATO en lijkt volop mee te gaan doen om ...

Overzicht zondag 4e klasse C: PJC wint Pekelder-derby, Eext wint kelderduel

PJC won de Pekelder-derby, Eext boekte de eerste overwinning van het seizoen en BNC ...