Buinen van de hatelijke nul af

BuinenEen geweldige opluchting maakte zich meester van alles wat v.v. Buinen een warm hart toedraagt, want in de wedstrijd tegen DOS ’63 werd het eerste punt van het seizoen over de streep getrokken. Volgens elftalleider Jan Lubbers was het punt zeer terecht: “Ik heb zelfs sterk het gevoel dat er vandaag meer in had gezeten voor ons. Natuurlijk is het jammer, maar ik ben nu vooral blij met het punt én het feit dat de beleving weer terugkomt in de ploeg!”

Brok ervaring
Want daar zat de crux in de vierde thuiswedstrijd voor de geel-zwarten. Door veel strijd te leveren kon Buinen mee met DOS ’63 dat keurig in de middenmoot van de vijfde klasse F staat. Een ander element dat van invloed was, was de toevoeging van een brok ervaring aan het team. Want de aanwezigen op  sportpark ‘De Woerd’ zagen veertigers Roelof Fransen en Peter Leeuw in de basisopstelling starten. En na rust werd de ervaring van Harm-Jan Beerman hier ook nog eens aan toegevoegd. 

Fysieke strijd
Zoals gezegd: beide ploegen leverden veel strijd, en legden niet het mooiste combinatievoetbal op de mat. Hierdoor waren er diverse momenten waarbij het voeren van de fysieke strijd over het randje van het toelaatbare ging. De arbiter van dienst kon het echter met enkele gele kaarten af. De grootste kans van de thuisploeg was er voor Michiel Vedder, maar hij wist het doel niet te treffen. Buinen staat door deze remise nog steeds op de laatste plaats, maar dit geeft de burger enige moed.

Bron: v.v. Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Terug in de tijd: PJC – Borgercompagnie 40-0!!

Zonder meer een van de grootste uitslagen die ooit heeft plaatsgevonden in het amateurvoetbal.

Valthermond weet opnieuw niet te winnen

Na de eclatante zege van Valthermond op derdeklasser ASVB gaat het de blauw-witten qua ...