Trainerscarrousel: Joling verlengt, Udema vertrekt

Er is weer nieuws op het trainersfront: Arne Joling, hoofdtrainer bij SV Borger, blijft ook na dit seizoen nog twee jaar verbonden aan de groenhemden. Bij FC Ter Apel ’96 moeten ze op zoek naar een andere oefenmeester. In goed overleg hebben Rik Udema en het hoofdbestuur besloten het lopende contract niet te verlengen.

Twee jaar

Arne Joling…

Joling is dit seizoen bezig aan zijn eerste klus als hoofdtrainer bij SV Borger en dit gaat tot op heden voortvarend. Zijn ploeg speelt aantrekkelijk, aanvallend voetbal en scoort veelvuldig. Hiermee staan zij momenteel op de derde plaats in 4D en doen mee om het kampioenschap. Het doel is om Borger zo snel mogelijk terug te brengen naar de derde klasse en mede door deze doelstelling wordt het contract met twee jaar verlengd. Dit mede met het oog op de toekomst, waarin de investeringen in de jeugd zich uit moeten betalen met de doorstroom naar de selectie.


Runner- up

Rik Udema vertrekt bij FC Ter Apel '96...
Rik Udema vertrekt bij FC Ter Apel ’96…

Rik Udema is bezig aan zijn tweede seizoen bij FC Ter Apel ’96. Na de degradatie van vorig seizoen zijn de grensbewoners momenteel runner- up in de vierde klasse D, achter koploper Stadskanaal. Ondanks het zicht op promotie is dus besloten het lopende contract niet te verlengen en moet men op zoek naar een nieuwe trainer. Wellicht heeft het vertrek van Udema te maken met de vacature die is ontstaan bij Musselkanaal, waar hoofdtrainer Wilbert Arends aan het eind van dit seizoen vertrekt. Udema was in het verleden drie seizoenen succesvol bij de groen- witten, maar of hij terugkeert bij zijn oude club is nog niet bekend…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zorg uiterlijk 31 oktober voor een correcte pasfoto op je spelerspas

Elke speler moet vanaf 1 november een duidelijke pasfoto op de spelerspas hebben staan.

Bestuurscrisis bij v.v. Gasselternijveen

Iets meer dan vier weken na de laatste Algemene Ledenvergadering van v.v. Gasselternijveen heeft ...

Huldiging Benjamin Huizinga

Benjamin Huizinga, voetballer van SJS G1 wordt aanstaande zaterdag 12 november vanaf 16.45 uur ...