Fotoverslag: Onstwedder Boys verliest weer

Onstwedder BoysMet twee overwinning begon Onstwedder Boys geweldig aan het seizoen. De rentree in de derde klasse kreeg zo de start die men vurig wenste op  sportkamp “De Boskamp”. Maar negen wedstrijden later hangt de vlag er heel anders bij, want niet één keer werd er nog gewonnen. De twee remises zorgden er nog wel voor dat het niet alleen maar kommer en kwel was, maar SC Scheemda is de enige ploeg die de oranjehemden nog onder zich houden. Afgelopen zaterdag werd er ook verloren: op een zure manier, want in de slotfase trok het Beiler Fit Boys aan het langste eind: 2-3. Namens Onstwedder Boys waren Harm Visser en Gerko Scheper trefzeker.

Foto’s door Bé Sterenborg

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond legt GVAV-Rapiditas over de knie

Al na een kwartier zat Valthermond op rozen in het duel tegen de Stadjers ...

Onstwedder Boys met ruime cijfers langs BSVV

Onstwedder Boys boekte een ruime overwinning op BSVV en blijft daardoor bovenin meedraaien in ...

SETA wint met ruime cijfers van GKC

SETA won met ruime cijfers van GKC en is voorlopig goed op dreef in ...