NWVV heeft geen enkele moeite met SETA

seta-nwvvNaast de derby tussen Onstwedder Boys en SJS stond er zaterdag nog een burenstrijd op het programma. Het Musselkanaalster SETA ontving NWVV, de ploeg in vorm uit Nieuw- Weerdinge. De gasten wonnen al zes wedstrijden op rij  en zetten deze goede reeks voort tegen SETA. Met een klinkende 3-7 overwinning ging de formatie van Geert Aalderink de winterstop in en voor de Musselkanaalsters rest een plaats in de onderste regionen.

Heer en meester
NWVV was deze middag heer en meester op sportpark ‘Schoolstraat’. Na 25 minuten was de stand namelijk al 0-4 en daarmee was de wedstrijd ook gespeeld. De 0-1 kwam na een klein kwartier op naam van Rick Hendriks, die vanaf links naar binnen kwam en de bal formidabel in de rechterbovenhoek schoot. Hiermee leek de schiettent geopend, want binnen dik tien minuten werd de stand door Peter Stap, Remco Boers en wederom Rick Hendriks op 0-4 gezet. Hierna lieten de gasten de teugels een beetje vieren en door twee slordige momenten wist SETA via Raymond Allermekinders en Ricardo van der Sluis. Nog voor rust wist NWVV nog wel orde op zaken te stellen. Na een mooie aanval over links wist Maurice Aardema, Peter Aardema te bereiken en laatstgenoemde haalde vanaf een meter of dertig genadeloos uit. De keeper had hierop geen antwoord en via binnenkant paal betekende zijn uithaal de 2-5.

Binnen handbereik
Ook na rust bleken de lichtblauwen geen enkele moeite te hebben met scoren. Zo werd Marko Mihalj de diepte ingestuurd, waarna hij een verdediger passeerde en vanaf rechts de bal in de lange hoek schoot: 2-6. Ook de 2-7 liet daarna niet lang op zich wachten: Peter Stap was de maker. De dubbele cijfers leken binnen handbereik voor NWVV, maar SETA weigerde hier aan mee te werken en gooide een flinke portie vechtlust in de strijd. De kans op 2-8 was er wel voor de jonge Mark Aardema, maar van dichtbij schoot hij over. In de laatste tien minuten wist de thuisclub de stand nog iets draaglijker te maken via Harm-Jan Meijering, die de 3-7 op een presenteerblaadje kreeg aangereikt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Klinkende zege voor strijdlustig Musselkanaal tegen SVV ’04

Musselkanaal deed uitstekende zaken met de overtuigende 4-0 overwinning op SVV '04.

Veelerveen haalt Yde de Punt door de gehaktmolen: 1-10!

Veelerveen haalde de dubbele cijfers tegen Yde de Punt, het won maar liefst met ...

SC Stadskanaal in knotsgekke derby langs Musselkanaal

In een derby met alle aspecten die een derby tot een derby maken, heeft SC ...