HOC geeft voorsprong weg tegen DOS ’63

HOCHOC heeft gistermiddag een steek laten vallen in de top van de vijfde klasse F. Op eigen veld kwamen de mannen van Jans Spiegelaar tegen DOS ’63 niet verder dan 2-2, na een ruime 2-0 voorsprong. Door het puntverlies zagen de geel-zwarten concurrent Gieterveen uitlopen. Voor HOC is het daarmee zaak om komende zondag van het danig versterkte, maar nog tegenvallende GKC te winnen.

Schitterende goal
De thuispoeg had in de eerste helft een licht veldoverwicht, maar tot doelpunten leidde dit niet direct. De eerste goal van de middag viel pas in 55e (!) minuut van de eerste helft, door een schitterende goal van Sander Zikken en zo ging HOC met een 1-0 voorsprong de rust in.

Forceren
In de tweede helft was het spel behoorlijk minder qua niveau, maar kwam HOC toch op 2-0 door een goede actie van Richard Wiggers. Hiermee zou de buit binnen moeten zijn, zou je denken. Niets bleek echter minder waar want via Vermegen kwam DOS op 2-1 en later maakten de gasten gelijk uit een corner. Zonder de geblesseerd geraakte Beek en Zikken probeerde HOC alsnog de winnende te forceren, maar het was duidelijk niet de dag van de geel-zwarten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys noteert zevenklapper tegen Roswinkel

Pekelder Boys had geen kind aan Roswinkel en noteerde een zevenklapper.

Stadskanaal pakt eerste driepunter tegen Peize

Foto Stoffer Bakker, Stadskanaal-doelman Royce Geerlings keerde tegen Peize terug onder de lat en ...