Stadskanaal gelijk tegen WVV

SC StadskanaalOp sportpark ‘Pagedal’ wilde Stadskanaal-trainer Rick Slor graag zien hoe zijn team stand kon houden tegen eersteklasser WVV. De vierdeklasser deed het goed, en speelde gelijk tegen de Winschoters. De 1-1 die als eindstand op het scorebord stond, was meer dan verdiend te noemen. In de eerste helft kreeg de thuisclub voldoende gelegenheid om te scoren. Door goed werk van de doelman van WVV bleef het slechts bij een doelpunt van Robert Oosting. WVV kwam langszij doordat Rodney Posthumus op gelukkige wijze, via zijn rug doelman Geerlings wist te verschalken. Ook na de thee kreeg de thuisclub de betere kansen.

In de tweede helft werd er veel gewisseld en speelde de thuisclub met maar liefst zes A-junioren. Sten Vos knalde kort na rust op de paal en in de slotfase zag Rodney Romney zijn schot op de kruising uiteenspatten. Jordy Saman had zijn optreden glans kunnen geven nadat hij in stelling was gebracht door Marco Boskers: de invaller zag zijn schot echter in het zijnet belanden. Stadskanaal kan terug zien op een goede oefenreeks. Hoeveel dat allemaal waard is kan men zondag zien: dan gaat het om de knikkers en is KSC uit Schoonoord de tegenstander.

banner_cafede2

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer wint in rood aanlopend duel van WEO

Alteveer boekte een zege op WEO en blijft zo enigszins in het spoor van ...

SPW wint in topper van VVK

SPW wist de topper tegen VVK te winnen en bleef daardoor koploper in de ...

Mussel heeft geen kind aan VEV

Mussel kende geen genade met VEV en stevent op de titel af.