GKC strijdend ten onder tegen EHS ’85

GKCOp Sportpark Hoogte der Heide ontving GKC titelkandidaat EHS’85. Na de klinkende overwinning van vorige week op Zandpol, startte GKC vol vertrouwen aan het duel. Toch moest het uiteindelijk het hoofd buigen voor de Emmenaren. GKC lijkt desondanks aanknopingspunten gevonden te hebben voor de rest van het seizoen. 

Krachtsverschil
Tegenstander EHS’85 begon overtuigend en legde GKC haar wil op. De ploeg uit Emmen speelt goed en oogst dit seizoen veel complimenten van vriend en vijand. Toch was het GKC- spits Danny Kolp, vorige week nog goed voor vier treffers, die de eerste kans kreeg na vijf minuten spelen. Ondanks kansen over en weer in de openingsfase bleef het scorebord nog even leeg. Na een kwartier was het dan wel raak voor EHS ’85 en vijf minuten later maakten zij 0-2 nadat een pass van Kolp werd onderschept en dodelijk effectief werd afgerond. Dit was tevens de ruststand.

Strijd
Na rust gooide GKC alle schroom van zich af. Het werkte hard en ging naarstig opzoek naar doelpunten. En wie anders dan Danny Kolp zorgde voor de aansluitingstreffer na een fout van de keeper: 1-2. GKC kon zich nu meten aan haar sterke tegenstander en creëerde goede mogelijkheden op de gelijkmaker. Echter gingen kansen voor Kolp en Kemp verloren. Vlak voor het einde van de wedstrijd moest keeper Keizer handelend optreden bij een schot van EHS-er de Jong. Hierna kreeg good-old Erik Hadders nog een grote kans, maar hij maaide jammerlijk over de bal. Ondanks een sterke tweede helft wonnen de gasten nipt, maar GKC heeft zich kranig verweerd en kon zichzelf nauwelijks iets verwijten.

Het is zaak voor GKC dit goede gevoel vast te houden en mee te nemen richting de kraker van volgende week tegen Kanaalstreekgenoot Buinen.

attent_banner_275x75

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond steelt punt in Emmeloord

Valthermond trainer Bart Hartman bood na afloop in de Emmeloordse bestuurskamer zijn excuses aan: ...

HOC met gemak langs GKC

Op basis van de voorgaande ontmoetingen was de Kanaalstreek-derby tussen GKC en HOC eentje ...